Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LIKUD VÕIB TÕUSTA KUUE KOHA VÕRRA
24.02.06  

Haaretz kirjutab, et viis nädalat enne valimisi on Kadima 39 loodetava Knesseti kohaga oma rivaale ohutus kauguses edestamas.

Sellel nädalal Haaretzi poolt läbiviidud arvamusuuring näitab, et Tööpartei võib saada 19 kohta ja Likud 14 saadikukohta. Rahvusliku Liidu ja Rahvusliku Usupartei ühine nimekiri võib saada 11 kohta.

Haaretz möönab, et 18 kohta Knesseti 120-st saadikukohast sõltub kodanikest, kes ei ole veel otsustanud, kelle poolt hääletada. Küsitlejad jagasid nende hääled erinevate parteide vahel lisaküsimuste põhjal.

Arutz-7 kirjutas, et Likudi liider Benjamin Netanjahu tahab parandada oma partei mainet sellega, et soovib vähendada partei keskkomitee mõju Knesseti kanditaatide valimisel. Keskkomitee liige Shevah Stern teatas, et "kui me vähendame komitee mõjuvõimu, on võimalus, et partei tervikuna saab suurema mõjuvõimu".

IMRA kirjutas hiljutise küsitluse põhjal, et Likud võib saada juurde kuus kohta Knessetis, kui nad otsustavad edaspidi viia läbi avatud eelvalimised. Makor Rishoni küsitlus näitab, et Likud võib saada 17 koha asemel 23, kui nad järgivad Netanyahu soovitusi. Taoline stsenaarium tähendaks, et Kadima saadikukohtade arv langeks 36-le ja Tööpartei oma 19 kohalt 16-le.

Makor Rishoni küsitlus pakub parempoolsetele parteidele 54 kohta ja vasakpoolsetele 57 saadikukohta ning araablaste parteidele 9 kohta.

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.