Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



TERRORISTID KAVATSESID RÜNNATA JERUUSALEMMA
24.02.06  

Grupp terroriste Petlemmas plaanis korraldada Jeruusalemma piirkonnas rünnakuid, kuid nad jõuti vahistada enne kuritöö täidesaatmist.

Peaministri kantselei teatas, et Iisraeli julgeolekujõud paljastasid Petlemma piirkonnas sõjalise rakukese Tanzim, mis valmistas ette rünnakuid Jeruusalemma vastu. Jeruusalemma Gilo rajooni tulistamine miinipildujate abil oli planeeritud päevale peale vahistamist.

Vahistatute valdusest leiti märkimisväärne kogus sõjavarustust, sealhulgas kaheksa miinipildujaketast ja automaat. Terroristid tunnistasid, et plaanisid rünnata kuulipildujate ja väikerelvade abil Gilo ja Har Homa rajoone Jeruusalemma lähedal. Nad rääkisid uurijatele, et peale Iisraeli lahkumist Gaza sektorist on Gaza terroristid viinud oma tegevuskeskuse üle Petlemma piirkonda.

Ka Iisraeli Tolliameti töötajaid saatis sel nädalal edu, kui nad avastasid palestiinlaste rahapesukanali. Toll arestis Ashdod´i sadamas 31 kaubakonteinerit, mis olid imporditud Gazas tegutseva firma Fayez Abu Amari poolt. Peaministri kantselei teatas, et firma on kuulutatud ebaseaduslikuks ettevõtteks, kuna ta süstemaatiliselt ja pidevalt toetas Hamas´i ja Islami Jihad´i, pestes muuhulgas välismaal asuvate juhtimiskeskuste raha ja tehes ärilise tegevuse kattevarjus rahaülekandeid kohalikele agentidele.

Samal ajal kui Iisraelil on õnnestunud ära hoida mõningaid terrorirünnakuid, on Iisraeli sihtmärkide pihta sihitud üha enam ja enam Kassam-rakette. IMRA teatas, et eelmisel kolmapäeval maandus juba kahesajas Gaza sektorist Iisraeli suunas tulistatud Kassam-rakett.

Iisraeli pihta tulistatud Kassam-rakettide arv on kahekordistunud võrreldes eelmise kuuga, mil Iisraeli tabas sada raketti. Kaitsejõud teatasid, et Iisraeli vastutuli suurtükkidest tühjade alade suunas on ebaõnnestunud taktika. IMRA andmeil on Iisrael välja tulistanud 1600 kaugmürsku, mis teeb umbes 1,35 miljonit tuulde lastud ameerika dollarit.

Haaretz teatas, et Kassami turmtuli jätkus neljapäeval, kui evakueeritud juudi asundusest Dugit´ist lennutati välja Iisraeli suunas viis raketti. Kaks raketti kukkusid alla Netiv Ha'asarah asunduse lähedal Gazast põhjapool. Kolm ülejäänut maandusid Karmiya ja Yad Mordechai läheduses. Puuduvad andmed vigastatutest või purustustest.

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.