Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ÜLEMKOHUS SEAB TINGIMUSI NEGEVI ARENDAMISEKS
04.03.06  

Iisraeli valitsus avas sel nädalal uue heebreakeelse veebilehe, millel esitletakse arengukava Negev 2015.

Möödunud aasta novembris kiitis valitsus heaks kümne aasta kava Negevi arendamiseks. Peaministri meedianõuniku sõnul näeb arengukava ette sotsiaalmajanduslike erinevuste vähendamist Negevi elanike ja Kesk-Iisraeli elanike vahel ning Negevi asunduse tugevdamist.

Iisraeli valitsus peab Negevit riikliku tähtsusega objektiks ning on plaani teostamiseks eraldanud 17 miljardit seeklit. Valitsuse eesmärkideks Negevis on: suurendada kohalike elanike arvu, suurendada tööhõivet, tõsta töötasu riigi keskmisele tasemele ning suurendada õppivate noorte arvu.

Ent päev enne veebilehe avamist andis Ülemkohus valitsuse plaanidele nii Gaza kui ka Negevi suhtes tõsise hoobi. Langetati otsus, et riik ei tohi juudi linnu pidada "prioriteetsemateks piirkondadeks" kui araablaste omi, kirjutas Arutz-7.

Kohtu andmeil on 500-le juudi kogukonnale Iisraelis antud "riikliku prioriteedi" staatus, samal ajal on selles staatuses ainult neli araablaste kogukonda. "See andis alust kahtlusteks, et eristamine toimus rassi ja rahvuse alusel,"ütles ülemkohtunik Aharon Barak.

Arutz-7 andmeil otsustas Ülemkohus, et kõik valitsuse "riikliku prioriteedi" määratlused tühistatakse. Baraki sõnul "diskrimineerisid otsused selgelt araablasi ja rikkusid võrdõiguslikkuse seadust."

Copyright 2006 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.