Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LÜHIUUDISED
23.03.09  

Iisrael Kaitsevägede (IDF) ülem Gabi Ashkenazi varustas sel nädalal oma külaskäigu ajal Washingtoni USA-d värske luureinfoga Iraani tuumarajatise kohta Arakis, kirjutab Arutz Sheva. Ameerika allikatele viidates kirjutab Saudi Araabia päevaleht Al Watan, et Ashkenazi ütles ameerika ametnikele, et samal ajal kui Iisrael on huvitatud diplomaatilistest võimaluste ammendamisest Iraani tuumaprogrammi vastu, peab IDF siiski valmistuma ka sõjaliseks rünnakuks. IDF ülema külaskäik sattus samale ajale, kui Washingtonis baseeruv ajutrust avaldas raporti selle kohta, et Iisrael võib Iraani tuumarajatiste hävitamiseks kasutada ballistilisi rakette "Jeeriko". "Jeeriko" rakettide tabamistäpsus on paarkümmend meetrit sihtmärgist. See võimaldab vältida mitmeid sõjalennukitelt pommitamisega seotud puudusi - piiratud laskemoona-ja kütusekogust ning pilootide elu ohtu seadmist.

Jordani oru teel, Masua asunduse lähedal tulistati pühapäeva õhtul surnuks kaks Iisraeli politseinikku. Jordaanias, Juudeas ja Samaarias (niinimetatud Läänekaldal) levitatud lendlehel teatas Al Qaeda, et võtab rünnaku eest vastutuse ning et see tulistamine oli Al Qaeda esimeseks operatsiooniks Läänekaldal ja et tulemas on neid veelgi. Terroristid asusid oma ülesandeid täitma pärast Osama bin Ladeni viimase audiosalvestuse avalikustamist. Salvestuses esitab Bin Laden terroristidele üleskutse sisse imbuda Jordaaniasse ning kasutada seda baasina Juudeasse ja Samaariasse sisenemiseks, et "hävitada sealt Iisrael täielikult"...

Ühe teisipäeval avaldatud uuringu andmeil kuulub ligikaudu üks kahekümnest 15-aastasest saksa noormehest mõnda neonatside rühma, kirjutab Haaretz. "On shokeeriv, et parempoolsed rühmitused on noormeeste värbamisel tunnustatud poliitilistest parteidest edukamad," ütles raporti autor Christian Pfeiffer. Uuring näitas, et üks kümnest uuringualusest kasutas neonatside sümboolikat - rokkmuusikaga seotuid, kleepse või erilist riietust. Neonatside osakaal oli suurim varem kommunistlikus Ida-Saksamaal, kus praktiliselt üks kaheksast noorukist kuulus mõnda taolisesse rühma. Paljud poliitikud kardavad, et neonatside toetajate osakaal võib veelgi kasvada, kuna Saksamaal kasvab tööpuudus. Valitsuse andmeil sagenesid eelmise aasta lõpus antisemiitlikud kuriteod.

Copyright 2009 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.