Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



18-AASTANE IISRAELLANE LEIUTAS EFEKTIIVSE MOOTORISEADME
23.03.09  

Jpost kirjutab 18-aastasest noormehest Zion Badash'ist, kelle leiutis vähendab autode heitgaase 40 protsendi võrra ning kahandab märkimisväärselt ka kütusekulusid. Ta turustab oma leiutist suure eduga. Pärast kaheaastast uurimis- ja arendustööd, läks seade, mis kannab nime Z5, müüki ning seda on saatnud fenomenaalne müügiedu. Kuigi seadet turustatakse vaid sõdukitele, on seda teoreetiliselt võimalik kasutada igasuguste mootorite jaoks, alates suuretest elektriturbiinidest lõpetades väikeste kodugeneraatoritega. Kogu ettevõtmine on olnud eraisikute algatus, ilma igasuguse valitsusepoolse toetuseta.

Zion Badash kõneleb intervjuus JPostile, et idee Z5 loomiseks tekkis tal juba 2 aastat tagasi, kui ta oli vaid 16-aastane. "Ma kõndisin mööda Tel Avivi tänavat ning panin tähele, kui raske on hingata. "Autode heigaaside poolt saastunud õhk häiris mind isiklikult," ütles ta. "Sel ajal polnud mul eriti palju teadmisi mootoritest. Ma teadsin, et probleem peitub põlemisprotsessis ning ma teadsin, et mootoris on kaks elementi: kütus ja õhk. Ma vaatasin, mida saab kütuse poole pealt teha, aga kütuse parendamiseks on palju jõupingutusi tehtud ja miski pole eriti edukalt toiminud. Nii ma siis hakkasin õhu peale mõtlema. Ma sain aru, et kui ma tahaksin midagi muuta, siis ma pean kuidagi õhku töötlema enne, kui see põlemiskambrisse jõuab."

Vana, suure ja tossava generaatori kallal töötades üritas Zion lisada erinevaid metalle õhufiltrite ehitusse. Pärast rohkeid katsetusi ning nurjumisi valmis lõpuks Z5, seade, mis on tehtud erilisest metallisulamist ning parandab õhuvoogu mootorisse sellisel moel, et põlemine on mitmeid kordi efektiivsem. Selle tulemusena kahaneb ka auto kütusetarbimine. Z5 turustatakse Iisraelis, Türgis, Suurbritannias USA-s ning interneti vahendusel. On käimas läbirääkimised autotootmisfirmadega. Seade maksab 208 USD.

Copyright 2009 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.