Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LÜHIUUDISED
06.04.09  


Palestiina Omavalitsus (PO) esitas Palestiina araablastele järjekordse hoiatuse, mis keelab neil majade või omandi müümise juutidele, kirjutab JPost. PO ülemkohtuniku sheik Tayseer Rajab Tamimi sõnul süüdistatakse neid, kes korraldust rikuvad "riigireetmises" ning see on süüdistus, mis toob kaasa surmanuhtluse. Hoiatus tuli pärast teadaandeid, et USAst pärit juudi ärimehed ostsid Palestiina araablastelt Õlimäel 20 dunami (2 hektarit) maad. Viimase kolme aastakümne jooksul on mõrvatud hulgaliselt Palestiina araablasi, kes väidetavalt on müünud omandit juutidele või on vahendanud kinnisvaratehinguid juutidega.

Teises Liibanoni sõjas 2006. aastal kõige rängemalt haavata saanud sõdur sai esmaspäeval haiglast koju, kirjutab JPost. Dror Kendelstein sai mitmeid shrapnelli- ja kuulihaavu raskes lahingus Bint Jbaili külas. Ta oli seitse kuud koomas ning viibis haiglas kokku kaks aastat ja kaheksa kuud. Kendelstein on praegugi ratastoolis ning peab uuesti kõndima õppima, kuid tal on lootust kõik jäsemed liikuma saada.

Ynet News kirjutab, et sel ajal, kui IDF viis läbi rünnakut Gazas, haigestus Jordaania kuningliku perekonna koer tõsiselt ning ta toodi salaoperatsiooni käigus Iisraeli Beit Dagani loomahaiglasse ravile. Kahjuks ei suutnud Iisraeli arstid kuningas Abdullah´ ja kuninganna Ranja lemmiklooma elu päästa. Jordaania kuningapalee ja Beit Dagani loomahaigla vahel on paljude aastate vältel valitsenud soojad suhted. Iisraeli meditsiinispetsialistid on Jordaaniat mitmeid kordi suure saldusloori all teenindanud.

Copyright 2009 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.