Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ORKESTER SAADETI HOLOKAUSTI ÜLEELANUTELE ESINEMISE PÄRAST LAIALI
06.04.09  

Iisraeliraport kirjutas eelmisel nädalal, kuidas noorteorkester Palestiina Omavalistuse (PO) alalt Jeninist esines eakatele Holokausti üleelanud juutidele Iisraeli linnas Holonis. PO ametnikud reageerisid toimunud üritusele sellega, et saatsid orkestri laial, kirjutab Ynet News. Jenini põgenikelaagri ametnik Adnan Hindi ütles, et orkester poleks tohtinud Holokausti üleelanutele esineda ning nimetas Holokausti "poliitiliseks teemaks".

Noorteorkester "Vabaduse keeled" rajati põhja-Iisraeli linnas A'ara elava Wafa Younis'e poolt. Tema panus Jeninis põhjustas seda et tema nimi oli tuntud igas peres. Pärast seda, kui ta oli tosina koolilapsi õpetanud viiulit, trumme ja teisi instrumente mängima, korraldas ta neile kontserte Iisraelis. Aasta tagasi esinesid lapsed Hizb'Allah poolt röövitud sõdurite Ehud Goldwasseri ning Eldad Regevi ja Iisraelis vangis olevatele palestiina araablaste peredele.

Teisipäeval oli Younis parajasti kohtumas oma õpilaste vanematega, kui neli tsiviilriietes relvastatud meest ta sisse piirasid. Younis viidi politseijaoskonda ning sunniti Jeninist lahkuma. PO ametinikud ütlesid hiljem , et Hamas'i liikmed Jeninis avaldasid neile tohutut survet. "Hamas süüdistas meid, et me tahame suhete normailiseerumist ning et me samastume vaenlasega, sellepärast olime sunnitud Younis'e deporteeerima," ütles üks Fatah'i ametnik

Copyright 2009 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.