Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LÜHIUUDISED
19.06.09  

Mitmed iraanlased, kes osalesid valimiste järel toimunud rahutustes, ütlesid väljaandele JPost, et Palestiina araablaste terrorirühmitus Hamas mängib aktiivset rolli Mir Mousavi toetajate mahasurumisel. Mõnede mõrvade tunnistajateks olnud inimesed väidavad, et neid teostasid Palestiina araablased. JPostile intervjuu andnud mees ütles, et Teherani tänavatel ei ole saladuseks, et Hamasiga koostööd tegevad araablaste jõud tegutsevad linnas valitseva režiimi heaks. Hamas omalt poolt on avalikult rõõmuga tervitanud Ahmadinejadi tagasivalimist. On ammu teada, et see rühmitus saab Iraanilt relvi ja raha ning Hamasi terroriste treenitakse sageli enne Gazasse siirdumist Islamivabariigis.

Üht 15-aastast Palestiina araablasest poissi piinati ning lõpuks mõrvati oma pereliikmete poolt möödunud nädalal, kuna teda kahtlustati koostöös Iisraeliga, kirjutab JPost. Juudea ja Samaaria Kalkilya rajooni Hijjahi küla poissi Raed Sawalat piinati jõhkralt enne kui ta üles poodi. Tema isa oli ta lattu lukustanud, kuna külaelanikud väitsid, et nad olid näinud poissi "lobisemas" ühe piiripolitsei sõduriga. Politsei allikate andmeil on mõrvas end süüdi tunnistanud poisi onu. Ta ütles uurijatele, et ta vihastus, kui mõned külapoisid rääkisid talle, et tema vennapoeg oli möödasõitvale piiripolitsei sõdurile lehvitanud. "Ta oli hea poiss, süütu poiss," ütles Raedi vanaisa. "Ta aitas mind ja oma isa põldutöödel. Sel päeval, kui ta mõrvati, töötas ta koos minuga põllul."

Ynet News kirjutab, et Saksamaalt on kümned juudi soost teismelised immigreerunud Iisraeli ning kavatsevad pärast keskkooli lõpetamist sõjaväkke astuda. "See tendents on kasvamas," ütles Hillel Hillman, Kadoorie noorteküla direktor. Viimaste paasapühade ajal külastas ta Saksamaad, kus ta kohtus Iisraeli tulla soovivate juudi laste vanematega. "Nad rääkisid, et on pettunud Saksamaa haridusssüsteemis. Kõik perekonnad rääkisid meie poolt õpetatavatest sionistlikest väärtustest," ütles Hillman. Mõned neist teismelistest on Saksamaal sündinud juutide lapsed, mõned Iisraelist võõrsile elama asunute lapsed ning osad endisest Nõukogude Liidust immigreerunud juutide lapsed.

Iisraeli arst prof. Abraham Katzir leiutas uue süsteemi veevarude kaitsmiseks keemilise terrorismi ja ökokatastroofide eest, kirjutab Israel21c. Modifitseeritud optiline kiud suudab tuvastada infrapunaspektri (IP) "värve", mis aitavad eristada puhast ja saastatud vett. See spektriosa on inimsilmale nähtamatu ning seda tajuvad vaid mõned loomad, nagu maod ja nahkhiired, saagi otsimisel. Tavalise IP-spektromeetriga ühendatud kiud toimivad sensoritena, mis suudavad tuvastada veejuhtmetesse, -süsteemi,-ehitisse või -torustikku sattunud saastuse ning teavitada sellest koheselt ametivõime. Prof. Katzir ütleb, et süsteem võib saada valmis kasutamiseks vähem kui aastaga. Innovatiivse leiutise vastu on näidanud huvi mitmete riikide veekäitlemisega tegelevad ametnikud.

Copyright 2009 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.