Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



AL-QAEDA TEGUTSEB LÄÄNEKALDAL JA GAZAS
04.03.06  

Jerusalem Post kirjutas, et Palestiina Omavalitsuse juhil Mahmoud Abbas'il on tõendeid, et Al-Qaeda rakud on sisse imbunud Läänekaldale ja Gazasse ning on seal tegutsemas.

"Meil on luureinformatsiooni, et Al-Qaeda on Läänekaldal ja Gazas. Ma olen selle pärast väga mures", ütles Abbas.

Haaretz kirjutab, et Abbas kavatseb tulevikus tähtsamad kaitsestruktuurid üle anda Hamasi juhitud valitsusele. Hamas saab kontrolli nii relvastatud riigikaitse, turvateenistuste, tsiviilpolitsei kui ka omakaitse üle. Riigikaitset, kuhu kuulub 25 000 politseinikku, määratletakse kui palestiina armeed.

Haaretz teatas samuti, et Hamas toetab terroriste, õpetades neid käsitsema Kassam-rakette rünnakutes Iisraeli vastu. Kahe viimase kuuga on rünnakute arv Kassam-rakettidega tähelepanuväärselt kasvanud. Enamiku rünnakute taga on Islami Jihad, Fatah'i Al-Aqsa brigaadid ja muud kohalikud rühmitused.

Likudi partei liider Benjamin Netanyahu hoiatas välismaa ajakirjanikke, et Hamas ei ole vaid Iisraeli hävitamisest huvitatud kohalik organisatsioon. "See on osa ülemaailmsest islamiliikumisest... Nad jahivad teid. Nende jaoks on Iisrael väike saatan, Ameerika suur saatan ja Euroopa nende vahepealne saatan", ütles Netanyahu Jerusalem Newswire andmetel.

Haaretz kirjutas, et hiljuti tunnistas Liibanoni valitsus, et on võimaldanud Süüriast relvade vedu Hizb'Allah´le. ÜRO tegi hiljaaegu avalduse, milles süüdistab Liibanoni valitsust ÜRO Julgeolekunõukogu Resolutsiooni nr 1559 jõhkras rikkumises, mis nõuab selle riigi omakaitseväelastelt relvade ärakorjamist.

Copyright 2006 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.