Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



KOLM AASTAT ILMA ÕIGUSTETA, KUID KELLELE SEE KORDA PEAKS MINEMA?
06.07.09  

Täna täitub kolm aastat päevast, mil Gaza kolme erinevasse terroriorganisatsiooni kuuluvad terroristid röövisid Iisraeli sõduri Gilad Shaliti. Nende rühmituste seas suurim oli Hamas, kelle valduses vangistatud sõdur nüüd on. Hamas ei ole võimaldanud hankida mingeid tõendeid tema elusoleku kohta, välja arvatud paar kirja ja üks audiosalvestus. Ühelgi kolmanda osapoole esindajat ei ole lubatud sõdurit külastama ning keegi ei tea, millises füüsilises seisundis ta on.

Hamas nõuab vahetuseks Shaliti eest rohkem kui 1000 vangi vabastamist Iisraeli vanglatest. Neist 450 on "rasked" terroristid, kellest mõned on vastutavad plahvatuste eest Iisraeli bussides ja restoranides ning hulga süütute laste, emade ja isade mõrvamise eest. Nende vabastamine võib tuua kaasa uue terrorilaine. Sellest hoolimata toetab praegu suurem osa (69 %) iisraellastest vangide vabastamist, kelle "kätel on veri", et Shaliti vabastada.


Kommentaar:
Gilad Shalitilt on õigusi röövitud juba 1097 päeva ning selle aja jooksul ei ole ta näinud midagi muud peale pimeda urka kusagil Gazas. Hamas on taas näidanud, et nad ei austa mingilgi viisil rahvusvahelisi seadusi ega kokkuleppeid. Peale Shaliti halva kohtlemise valmistub Hamas uueks Iisraelivastase terrori laineks. See organisatsioon levitab oma televisiooni ja raadiojaamade vahendusel antisemiitlikku propagandat ning esineb avalikult üleskutsetega Iisraeli hävitamiseks.

Sellest hoolimata kostub Euroopa Liidust ja mujaltki mitmeid hääli, mis väidavad, et maailm peab Hamasi vastu võtma, nendega suhtlema hakkama ning toetama rahaliselt nende võimu Gazas. Ent kui hakata austama neid, kel puudub austus teiste vastu, tuleb peagi kaitsta seda, mida kaitsta tohiks.

Copyright 2009 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.