Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



DOLLARID JA EUROD VÕIVAD RAHASTADA HAMASI TERRORIT
04.03.06  

Hamas võib saada kätte mistahes välisabi, väitsid esmaspäeval nii Hamasi kui ka Palestiina Omavalitsuse ametnikud ajalehele Jerusalem Post.

Euroopa Liit langetas hiljaaegu otsuse anda palestiinlastele rahaliseks abiks 120 miljonit eurot. EL esitas seejuures nõudmise, et raha tuleb kasutada ainult humanitaarabi andmiseks palestiinlastele ja valitsuse majandusliku kokkuvarisemise ärahoidmiseks, kirjutas Times Online.

Ent palestiina ametnikud ütlesid ajalehele Jerusalem Post, et kõik Euroliidu rahad lähevad Palestiina Omavalitsuse Rahandusministeeriumi käsutusse, mis saab peagi olema Hamasi kontrolli all.

Iisraeli ametnikud hoiatasid, et palestiinlastele Ameerikast humanitaarabiks antud raha võib jõuda Hamasi kätesse, teatas Ynetnews. USA Välisministeeriumi ametnik David Welch on esinenud lubadusega, et USA ei peata rahalise abi andmist palestiinlastele, vaid suunab selle edaspidi PO liidri Mahmoud Abbasi käsutusse.

Farhat Asad, Hamasi esindaja Läänekaldal, pidas aga naeruväärseks mõtet, nagu ei satuks otse Abbasile saadetud raha Hamasi kontrolli alla." Kui ka raha makstakse kindlale isikule, siis tegelikult teeb otsuseid selle kasutamise kohta Palestiina valitsus,"ütles Asad Jerusalem Post´i andmeil.

"Hamas saab PO riigikassa üle kontrolli lähimate nädalate jooksul," hoiatas Ameerika Sionistlik Organisatsioon (ZOA), lisades: "PO-le saadetud rahad on vabalt liigutatavad eri sektorite vahel ning need teevad vabaks teised, Hamasi terrorismi toetavad rahaallikad."ZOA president Morton Klein ütles, et "ZOA soovitab tungivalt Bushi administratsioonil seista vastu sellistele lubamatutele ja kahjulikele arengutele, mis õõnestavad võitlust terrorismi vastu ja teevad kahju väljavaadetele rahu sõlmimiseks."

Copyright 2006 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.