Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LÜHIUUDISED
27.08.09  

Pühapäeval avaldatud statistika näitab, et Iisraeli majandus on teises kvartalis kasvanud ühe protsendi, teatab Arutz Sheva. Seega on Iisrael esimeste riikide hulgas, mis ülemaailmsest majanduskriisist välja on tulemas. Need andmed olid üllatuseks majandusanalüütikutele, kes oletasid, et majandus ei hakka kasvama enne järgmist kvartalit, kuna eelmise aasta viimast kvartalit ja selle aasta esimest kolme kuud iseloomustas majanduslangus.

Samal ajal, kui DNA-testide tulemusi on viimastel aastatel hakatud pidama eriti tugevaks tõendusmaterjaliks kurjategijate tuvastamisel, ütleb üks Iisraeli teadlane, et DNAd on palju lihtsam järgi teha kui varem arvati, kirjutab Haaretz. Dr Dan Frumkinil koos oma kaastöötajatega õnnestus kokku segada võlts-DNAd sisaldavad vereproovid, mis andsid geneetilistes katsetes positiivse tulemuse ning seavad seega kahtluse alla DNA-testide usaldusväärsuse kriminaalkuritööde tõendusmaterjalina kasutamisel. "Teatavasti on olemas odavaid seadmeid, millega saab DNAd paljundada. Nende seadmete kasutamiseks piisab bioloogiaalastest põhiteadmistest, mida omandatakse esimestel kursustel," ütleb Frumkin.

Iisraeli ettevõte on leiutanud autode jaoks uue "handsfree" tehnoloogia, mis võimaldab juhile suhtlemist interneti kaudu, teatab Israel21c. Mark Heifetz, kes on kõrgtehnoloogia insener ja juhtiv töötaja ning on oma igapäevaste edasi-tagasi sõitmiste juures pidanud kuni ühe tunni päevas veetma liiklusummikutes, leiutas Synphony, mis võimaldab juhil uudisteportaale lehitseda, sissetulevaid e-posti kirju kuulata ja uusi dikteerida ning suhelda sotsiaalsete võrgustike kaudu. Juhil ei ole vaja käsi roolilt ära võtta, kuna soovitud tekstid jõuavad temani kuuldavatena.

Copyright 2009 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.