Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LÜHIUUDISED
05.09.09  

Kuveidi ajaleht Al-Siyasa teatas, et Hizb'Allah ladustas 2008. aasta detsembrist Lõuna- Liibanonis keemilisi relvi. Ajaleht väidab, et Hizb'Allah hoidis keemilisi relvi Iisraeli piirist 15 kilomeetri kaugusel asuva Kirbet Silimi laos, mis 14. juunil plahvatas. Al-Syiasa artikkel väidab Euroopa allikaid tsiteerides, et kaheksast Hizb'Allah surmasaanud aktivistist surid kolm keemilise relvaga kokkupuute tagajärjel. Likvideerimaks asitõendeid, yritas Hizb'Allah Liibanoni armee personali ning UNIFIL'i vägesid sellest kohast eemal hoida. Artiklis raporteeriti ka, et Iraan toimetas hiljuti läbi Süüria lennujaamade uut liiki keemilisi relvi ning tuhandeid gaasimaske.

Iisraeli firma Log Ashdot Yakov' kibutsist on leiutanud uue tootmismeetodi keskkonnasõbralike biolagunevate plastpudelite tootmiseks maisitärklise polümeerist, kirjutab Arutz Sheva. Ainult pudelikork on tehtud tavalisest plastikust. Firma väitel pole välimuse järgi võimalik tavaliste ja maisipudelite vahel vahet teha. Maisipudelid lagunevad kompostis täielikult 90 päevaga. Pudelite turustamine algab siiski väikestes kogustes, sest väga väike osa Iisraeli majapidamistest tegeleb jäätmete komposteerimisega.

Haaretz kirjutab, et Veeameti poolt möödunud nädalal avaldatud andmete põhjal on Surnumere tase viimase kahe aasta jooksul langenud kiiremini võrreldes viimase aastakümne keskmisega. 1998. - 2008. aastal alanes Surnumere veetase keskmiselt 98 sentimeetrit aastas, kuid möödunud aastal oli langus 138 sentimeetrit ning sel aastal on veetase langenud juba 113 sentimeetrit. Veetaseme alanemine, mis on põhjustatud rohkemast veetarbimisest on nõrgendanud ka voolusänge, mis omakorda ohustab teid ning teisi infrastruktuure. Samal ajal on Surnumeri jõudnud ülemaailmse internetiküsitluse Seitse Uut Looduse Imet 14 finalisti hulka. Selle internetivõistluse motoks on: "Kui me tahame midagi päästa, peame me kõigepealt seda tõesti hindama." Lõplikud tulemused saavad teatavaks 2011-ndaks aastaks, sest selleks ajaks on võistluse korraldajate ootusel online's hääletanud 1 miljard inimest.

Copyright 2009 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.