Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LÜHIUUDISED
23.10.09  

Hiina juhtiv kirjastus EBS International avaldab peaminister Netanyahu raamatu "Koht päikese all" ja Iisraeli endise ülemrabi Yisrael Meir Lau autobiograafia „Ära tõsta kätt poisi vastu", teatab Ynet News. Aastal 1995 ilmunud "Koht päikese all" kirjeldab Netanyahu poliitilist ideoloogiat ja maailmavaadet. Seda raamatut on müüdud kümnetes tuhandetes eksemplarides. Rabi Lau autobiograafia avaldamise aeg 2005. aastal langes kokku Buchenwaldi vabastamise 60. aastapäevaga ning sellest sai Iisraelis bestseller, mida on müüdud rohkem kui 100,000 eksemplari. Lau on ka riigi kõrgeima autasu Iisraeli preemia laureaat.

Iisraeli Veeameti direktor hoiatas teisipäeval, et kui eeloleval ja sellest järgmisel talvel ei saa olema keskmisest rohkem sademeid, tekib Iisraelil raskusi oma elanike joogiveega varustamisega, kirjutab Israel Today. Veeameti direktor prof. Uri Shani ütles, et lisaks sellele, et Galilea järve - Iisraeli suurima mageveereservuaari - veetase on ohtlikult madalale langenud, on ka riigi ühe peamise põhjaveeallika veetase langenud kriitilisest piirist madalamale. Mäestikupiirkonna valgalal, mida kasutavad ka Palestiina araablased, sageli ebaseaduslikult, ohustavad püsivad kahjustused. Veeameti direktori prof. Uri Shani andmeil tõstetakse jaanuaris vee hinda, et koguda raha veemagestamistehaste ehitamiseks.

Iisraeli rinnavähiuurijatel ja vähihaigete tugiisikutel ei lubatud selle nädala alguses siseneda Egiptusesse. Neid kutsuti osalema rinnavähi alase teadlikkuse tõstmisega seotud ning tugiisikutele mõeldud programmides ja töötubades, mida organiseeris Ameerika organisatsioon Susan G. Komen For the Cure. Tugiisikute rühma veebilehel avaldatud teabe kohaselt olid konverentsile kutsutud kümne Lähis-Ida riigi esindajad ning konverentsi eesmärgiks oli enneolematu koostöö rajamine eesmärgiga tõsta rinnavähi alast teadlikkust piirkonnas ja sellest kaugemal. "Olukord on väga tõsine," ütles Yossi Levy, Iisraeli välisministeeriumi pressiesindaja. "Kõik ettevalmistused olid tehtud, rühma liikmetel olid vajaliku dokumendid. Me ei tea praeguseni, miks meid sisse ei lastud."

Copyright 2009 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.