Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



IRAAN AVAB LÄÄNEKALDAL SIIDI KONSULAADI
10.03.06  

Iraan avas Palestiina aladel "ideoloogilise saatkonna", et propageerida peamiselt sunniitidest palestiinlaste hulgas siidi islamiusku ning levitada Gazas ja Läänekaldal Iraani teokraatia ideoloogiat, kirjutas WorldNetDaily(WND).

"Meie eesmärgiks on tugevdada sidemeid Iraani Islamivabariigi ja palestiina rahva vahel. Oleme osalised Iraani Lähis-Ida islamiprojektis," ütles Muhamad Gawanmeh, Iraani Siitide Nõukogu direktor Palestiinas. Gawanmeh on Iraani toetusel tegutseva Islami Jihadi terrorirühma liige ning on veetnud aastaid Iisraeli vanglas. Nõukogu väitel on organisatsioonil palestiinlaste hulgas tuhandeid liikmeid.

Iraani president Mahmoud Ahmadinejad usub, et ta peab valmistama teed viimasele imaamile - Mahdile, kes tuleb esile viimase lahingu ajal "ustavate" jõudude sõjas "õelate" jõudude vastu. Mitmed vaatlejad usuvad, et Ahmadinejadi püüdluste eesmärgiks tuumarelva hankimisel on nende sündmuste kiirendamine.

WND kirjutas, et Iisraeli julgeolekuametnikel on andmeid Iraani eliitsõdurite sisseimbumise kohta Läänekaldale. Salaagendid võisid saabuda juba kolm aastat tagasi eesmärgiga asutada "uinuvaid" rakukesi, mis hiljem aktivselt tegutsema hakkavad. "Nende eesmärgiks on luua infrastruktuur ajaks, mil esitatakse üleskutse Iisraeli vastaseks tegutsemiseks," ütles üks Iisraeli julgeolekuametnik.

Copyright 2006 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.