Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LÜHIUUDISED
29.10.10  

Heebrea Ülikooli Harry S. Trumani nimeline rahuedendamise instituut ja Ramallah Palestiina poliitikauuringute keskus viisid läbi ühisuuringu, mis näitas, et kui iisraelased soovivad rahu, siis suurem osa palestiina araablastest tahab konflikti, kirjutab Israel Today. Umbes 2000 Iisraeli juudilt ja palestiina araablaselt küsiti arvamust, kas otsesed rahukõnelusi tuleks jätkata. Valdav osa (78 protsenti) iisraellastest ütles, et need peaksid jätkuma, kuigi ainult 5 protsenti lootis, et need viivad tegeliku rahuleppe sõlmimisele. Palestiina araablastest aga ainult 30 protsenti tahtis rahukõneluste jätkamist ning 41 protsenti ütlesid, et nad pooldavad relvastatud vägivalla taasalustamist Iisraeli juutide vastu.

Islami Džihaadi veebileheküljel avaldati fotod laevakonvoi vahejuhtumiga seotud Türgi “rahuaktivstide” külaskäigust Gazasse. Türklasi võib näha relvade ja raketiheitjatega käes. Kaks külalist kannavad Islami Džihaadi sõjalise tiiva al-Qudsi Brigaadide vomiriietust. Tsiteeritakse üht külalist, kes ütles rühmituse relvakandjatele, et “nad on uhkuseks kõigile korralikele inimestele araabia ja moslemi maailmas.” Ta nimetas neid “sionistide vastase võitluse eesliiniks”.

Brasiilias tegutsev Iisraeli riiki toetamiseks loodud mittetulundusühing AMISRAEL teatas möödunud nädalavahetusel oma saavutustest vangistatud sõduri Gilad Shaliti toetuseks Ladina-Ameerikas korraldatud kampaanias, kirjutab Ynet News. Selle organisatsiooni töö tulemusena võtsid 15 Ladina-Ameerika riigi parlamendid vastu resolutsiooni, millega Hamasi tegevus tunnistatakse inimõiguste räigeks rikkumiseks ning nõutakse Shaliti viivitamatut vabastamist. Organisatsioon koostas ka petitsiooni, millega nõutakse, et Brasiilia president Lula da Silva isiklikult seisaks Shaliti eest, kasutades selleks oma sidemeid moslemite liidritega. Petitsioonile koguti juba kahe nädalaga üle poole miljoni allkirja.

Technioni – Iisraeli Tehnoloogiainstituudi teadlased töötasid välja uudse ja lihtsa veretesti, mis aitab diagnoosida mitmesuguseid haigusi, nende hulgas vähki, kirjutab JPost. Bioloogiateaduskonna professor Aryeh Admon ütleb, et test annab arstidele palju sellist teavet, mis varem ei olnud kättesaadav, ning see sobib “peronaalse meditsiini” edendamiseks. Viimasel juhul kohandatakse ravi vastavalt patsiendi geneetilistele ja muude omadustele. Kui senised veretestid näitavad ainult vähirakkude olemasolu veres, siis uus test võimaldab eristada erinevaid vähivorme ja kasvajaid, samuti muid haigusi.

Copyright 2010 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.