Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



OLMERT: "ME OLEME VALIMISED JUBA VÕITNUD"
10.03.06  

Juhtiv Kadima partei on kaotamas oma valijaid, kuna parteid raputavad korruptsioonisüüdistused nende liidrite aadressil.

Haaretz'i andmetel teatas Iisraeli riigikontroll esmaspäeval, et uurimise all on hämar äritehing praeguse peaministri Ehud Olmerti ja talle maja müünud ehitusfirma vahel. Selle nädala pühapäeval teatati, et Omri Sharon, peaminister Ariel Sharoni poeg, oli seotud paljude poliitilistele ametikohtadele määramistega sel ajal, kui ta isa oli peaminister.

Kuid vaatamata Kadima liidrite väidetavatele korruptsioonijuhtumitele, on Kadima arvamusuuringute põhjal siiani Iisraeli suurim partei. IMRA teatas, et Kadima saaks ühe arvamusküsitluse põhjal Knessetis 36 saadikukohta, samal ajal kui Likud ja Tööpartei saaks mõlemad 18 saadikukohta ning Rahvuslik Liit ja Rahvuslik Religioosne partei ühiselt 11 kohta. Uuring näitab, et vasakpoolsed parteid võtavad Knessetis 61 saadikukohta, parempoolsed 52 ning araablaste parteid 8 kohta.

Olmert teatas neljapäeval, et tema partei on juba valimised võitnud ja "küsimus on vaid selles, kui palju mandaate ta saab", kirjutas Ynetnews.

Ynetnews kirjutas samuti, et Olmerti parteid toetas hiljuti ei keegi muu, kui Palestiina Omavalitsuse juht Mahmoud Abbas. "Ma loodan, et Olmert võidab," rääkis ta ühele Itaalia ajalehele. "Isegi Abbas, kes lubas Hamasil moodustada valitsuse... mõistab, et Ehud Olmert võib teha kaugeleulatuvaid järeleandmisi ja anda üle territooriume ilma midagi vastu tahtmata ehk palestiinlasi millekski kohustamata", ütles Likudi parlamendiliige Ronen Moshe.

Copyright 2006 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.