Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



KAITSEMINISTRI ETTEKANNE VIHJAB GAZA PLAANI LUHTUMISELE
10.03.06  

Kaitseminister Shaul Mofaz möönis möödunud pühapäeval toimunud valitsuse istungil kaudselt, et Iisraeli lahkumine Gaza sektorist ei andnud loodetud tulemusi.

Valitsuse ametlikus teadaandes on kirjas: "Kaitseminister Mofaz ütles, et terrorism on muutunud ulatuslikumaks, eriti tulistamised ja pussitamised Juudeas ja Samaarias ning raketirünnakud Gaza sektorist.

Kui Iisrael Gaza sektori eelmise aasta augustis ja septembris loovutas, teatas valitsus, et lahkumise tulemusena iisraellaste turvalisus suureneb ja terrorism väheneb. Mofaz´i kommentaarid valitsuse istungil näitavad, et juhtus hoopis vastupidine.

Jerusalem Newswire kirjutas, et aasta algusest saadik Gazast välja tulistatud ligi 500 raketti ja miinipilduja mürsku. Riigikaitseametnikud hoiatavad luureandmete põhjal, et Juudeas ja Samaarias on puhkemas uus laiaulatuslik terrorilaine ehk intifada.

Samal ajal plaanib peaministri kohusetäitja Ehud Olmert peale 28. märtsi valimisi Juudast ja Samaariast välja tuua veel 15000 juuti, teatas Middle East Newsline. Kui Olmert osutub valituks, plaanib ta Juudeas ja Samaarias likvideerida vähemalt 17 juudi asundust, kuigi need alad jäävad formaalselt Iisraeli sõjalise kontrolli alla.

"Kadima plaan Juudast ja Samaariast välja tõmbuda on preemiaks Hamasile," väitis Likudi parlamendisaadik Gideon Saar Haaretzile. "Maa, millelt Iisrael evakueerub, saab otsekohe Hamasile baasiks uute rünnakute läbiviimiseks Iisraeli vastu."

Copyright 2006 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.