Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



AL-QAEDA VALMISTUB RÜNDAMA IISRAELI
10.03.06  

Al-Qaeda valmistub ründama Iisraeli, kirjutas ajaleht Jerusalem Post.

Jerusalem Post osutas mitmetele viidetele selle kohta, et Al-Qaeda on "võimeline praegu ründama Iisraeli läänest, idast ja põhjast." Kuna Gaza sektorit kontrollib Hamas, kujutab Gaza endast suhteliselt ohutut ja mugavat platvormi Iisraeli ründamiseks, kirjutas ajaleht.

Arutz-7 teatas, et teine mees Al-Qaedas, Ayman al-Zawahiri, innustas hiljaaegu Hamasi jätkama terrorirünnakuid Iisraeli vastu. "Teie ainuke valik on jätkata relvastatud võitlust, kuni Palestiina saab vabastatud ja islamiriik rajatud," ütles Zawahiri.

Iisraeliraport kirjutas juba möödunud aasta septembris, et Al-Qaeda "kasutas ära segadust Gaza-Egiptuse piiril Gaza sektorisse sisenemiseks." Al-Qaedal õnnestus Gazasse sisse tungida pärast seda, kui Iisrael viis sealt välja juudi tsiviilelanikud ja sõjaväelased.

Iisraeliraport kirjutas möödunud aasta oktoobris, et Ameerika Ühendriikide valitsus sai Osama bin Ladeni esindajalt kirja, milles esitleti pikaajalist strateegilist visiooni globaalseks jihadiks. Kirjas oli ära toodud neljaastmeline plaan, mille neljandaks etapiks on sõda Iisraeli vastu.

Zawahiri kutsus moslemeid üles ründama ka lääneriike ja kehtestama majanduslikku boikotti Euroopa riikide vastu, teatas Reuters. "New Yorgis, Washingtonis, Madriidis ja Londonis toimunud rünnakud on parimaks eeskujuks," ütles ta. "Meie kohuseks on osaleda majanduslikus boikotis Taani, Norra, Prantsusmaa, Saksamaa ja kõigi teiste riikide suhtes, mis osalevad ristisõdijate rünnakus islamile," ütles Zawahiri.

Copyright 2006 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.