Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



MÕRVARID ON TABATUD, KUID EI OLE TAGATIST, ET KURITEGU EI KORDU
22.04.11  

Iisraeli sõjavägi kinnitas pühapäeval, et hiljuti arreteeriti kaks noort palestiina araablast, keda süüdistatakse Fogeli pere tapmises 11. märtsil Põhja-Samaaria juutide kogukonnas Itamaris.
Sõjaväe esindaja ütles Iisraeli raadiole, et 18-aastane Hakem Awwad ja 19-aastane Amjad Awwad tunnistasid üles Udi ja Ruth Fogeli ning nende kolme väikese lapse tapmise. Noormehed tungisid asundusse kavatsusega tappa juute ning lootusega surra “märtritena”. Kõrvalasuvasse Awarta külasse tagasipöördumisel aitasid pereliikmed neil veriseid rõivaid ja nugasid ära peita. Mitmeid nädalaid üritasid nende pered ja sõbrad kuritegu varjata ning Iisraeli sõjaväel tõe väljaselgitamist takistada.

Kui kaks noormeest koos kuue kaassüüdlsega vahistati, ei näidanud nad mingit kahetsust oma kuritöö suhtes. Nad ütlesid, et kui nad oleksid teadnud, et majas oli veel lapsi, oleks ka need tapetud. Julgeolekutöötajad arvavad, et Awwadid tegutsesid omapead ning ei täitnud ühegi tuntud terroriorganisatsiooni korraldusi. Samas pälvisid nad taolistelt organisatsioonidelt palju tunnustust.

Kommentaar:
Vogelite tapmine on üks jõhkramaid palestiina araabia terroristide poolt sooritatud mõrvu. Murettekitav on see, et nende pered, sõbrad ja muidugi terroriorganisatsioonid pidasid seda tegu vastuvõetavaks. Ka palestiina araablaste ühiskonna reaktsioon on murettekitav. Ühemõttelise hukkamõistu asemel nimetatakse mõrvu enamasti “okupatsiooni” tagajärjeks. Arvamusuuringud näitavad selle teo laialdast heakskiitu. Kui Hakem ja Amjad oleks asundusest põgenemisel surma saanud, võiks nende nägusid juba näha Ramallah tänava plakatitel. Paljude palestiina araablaste jaoks on nad kangelased.

Maailma liidrid juurdlevad, miks ei ole Lähis-Idas rahu ning üritavad seda rahu väljastpoolt peale suruda. Ent nii kaua, kuni suur osa palestiina araablaste ühiskonnast kaitseb väikeste laste mõrvareid ja neid koguni ülendab, ei ole mingit lootust püsiva rahu saavutamiseks. Kui 18- ja 19-aastased noormehed, kes on mõrvanud beebisid, ei tunne kahetsust, on põhjust arvata, et neid on valesti kasvatatud. Hakem ja Amjad valisid oma kuriteo päevaks 11. märtsi. Kas see on juhus, et iga aasta 11. märtsil meenutatakse 37 iisraellast tapnud Dalal Mughrabi tegusid, kelle näoga plakatid nende küla kaunistavad.

Copyright 2011 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.