Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



NEWSWEEK KIITLEB IISRAELI MEDITSIINI ÜLE
26.03.06  

Rahvusvaheliselt tuntud ajakiri Newsweek kiitis viimases väljaandes Iisraeli meditsiinialaseid leiutisi.

"Iisraelis on kõige rohkem meditsiinialaste leiutiste patente ühe elaniku kohta maailmas," kirjutas Newsweek. Ajakiri toob näiteks endise Iisraeli kaitsejõudude tippinseneri Gavriel Iddani, kes on leiutanud raketi, mille otsikusse on paigutatud telekaamera. 2001. aastal arendas Iddan oma leiutist edasi, paigutades kaamera tableti sisse. Taoline tablett on avanud uue suuna gastroenteroloogias.

Iddani PillCam on aidanud juba rohkem kui 260 000 patsienti üle kogu maailma. Leiutis neelatakse alla sarnaselt tavalise tabletiga ning see on varustatud pisikese kaameraga, mis edastab sekundis kaks pilti kaasaskantavale andmekandjale. Uuringud näitavad, et PillCam on haiguste avastamisel teistest diagnostilistest vahenditest kaks korda efektiivsem.

Iisraeli firma on pikka aega ainukesena taolist vahendit arstidele pakkunud, kuid nüüd hakkavad neile kannule jõudma jaapanlased. Möödunud aasta oktoobris tõi oma tableti EndoCapsule Euroopa turule Jaapani optikagigant Olympus. Ent praeguse seisuga on Olympuse leiutist kasutanud ainult 700 patsienti.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.