Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ELU SÕNA KORRALDAB SUVEKURSUSI IISRAELI TEEMADEL
26.03.06  

Livets Ord´i Ülikool Uppsalas pakub eeloleval suvel ainulaadseid kursusi juudi ühiskonna, kaasaegse Iisraeli tekke ning Lähis-Ida konflikti teemadel.

Juudi ühiskonda käsitlev kursus toimub 15.-24. mail. "Et paremini mõista kaasaegset Iisraeli ühiskonda, tuleks uurida juudi ühiskonna ajaloolisi arenguid tervikuna. Kursusel analüüsitakse juudi kogukonna erinevaid aspekte piibliaegadest kuni tänapäevani," ütles Roar Sorensen, üks kursuste lektoritest. Sorensen on Elu Sõna Õppekeskuse direktor Iisraelis ning ta on omandanud kaks magistrikraadi Jeruusalemma Heebrea Ülikoolis.

Teine huvipakkuv kursus, mis toimub 31. juulist 9. augustini, käsitleb kaasaegse Iisraeli riigi teket. Kursusel tuleb juttu erinevatest isikutest ja teguritest, mis mängisid olulist rolli Iisraeli riigi asutamisel 1948. aastal ning analüüsitakse põhjusi, miks see riik on suutnud vaenulikus keskkonnas ellu jääda ja edukas olla. Kursuse lektoriks on professor Rafael Israeli Heebrea Ülikoolist. Professor Israeli on ekspert Lähis-Ida ajaloo ja islami alal.

Lähema informatsiooni saamiseks kursuste kohta tuleks võtta ühendust Livets Ord´i Ülikooliga meiliaadressil info@lou.se või roar.sorensen@lou.se.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.