Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



PALESTIINLASTELE ABIANDMISE ALUSEKS ON VALEANDMED
26.03.06  

Ameerika teadlaste hiljaaegu teostatud uuring näitas, et Palestiina Omavalitsus on enne andmete esitamist USA-le ja Euroopale finantsabi saamiseks oma rahvaarvu rohkem kui 50 protsenti "üles puhunud" , teatas WorldNetDaily.

"Meie teadlased näitasid, et raha on kulutatud palestiinlaste abistamiseks, keda on arvestatud kahekordselt, kes ei ole kunagi sündinudki või ei ela Läänekaldal ega Gazas," ütles uuringut teostanud Bennet Zimmermann.

Uuringu andmeil on palestiina araablasi Juudeas ja Samaarias praegu 1,4 miljonit ning Gazas 1,1 miljonit, seega kokku 2,5 miljonit, mitte 3,8 miljonit, nagu on teatanud Palestiina Omavalitsus(PO). PO väidab, et rahvastiku juurdekasv aastas on 4 kuni 5 protsenti, mis on maailmas üks kõrgemaid näitajaid. Värske uuring näitab aga juurdekasvu stabiilset vähenemist. 2003. aastal oli juurdekasv vaid 2,6 protsenti. PO andmeil kasvab rahvaarv tänu immigratsioonile 1,5 protsenti aastas, kuid ameeriklased leidsid, et emigratsioon ületab immigratsiooni 10 000 kuni 20 000 inimesega aastas.

Ameeriklased on palestiina araablastele abi andmisel lähtunud enamasti PO esitatud andmetest. Ainuüksi möödunud aastal toetas USA palestiinlasi 282 USA dollariga. 1994. aastast alates on Ameerika Ühendriigid andnud ligi 1,8 miljardit maksumaksjate raha otseseks abiks PO-le ja palestiina kodanikuühendustele.

PO on aastate vältel sõltunud oma 150 000 töötajale palga maksmisel, kokku umbes 90 miljoni USD ulatuses kuus, USA ja Euroopa abist. Ameerika on lisaks andnud üle 1,1 miljardi dollari ÜRO Humanitaarabiagentuurile(UNRWA), kes on palestiina põgenikelaagrite järelevaatajaks Läänekaldal ja Gazas.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.