Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



KAS AL QAIDA VÕIKS SAADA ÜRO LIIKMEKS?
24.11.11  

Fatah ja Hamas kohtuvad lähipäevil Egiptuses, et leppida kokku asjades, milles nad pidid juba maikuus kokku leppima, ning moodustada ühtsusvalitsus. Keegi ei tea, kas see õnnestub, kuid võimalused tõeliselt üksmeelseks kokkuleppeks on väikesed. Nad võivad jõuda kompromissile (arvatavasti pärast mitu kuud kestvaid arutelusid) ja isegi luua mingisuguse ühisvalitsuse, kuid kahe partei erinevused ja vaen on tõelisele üksmeelele jõudmiseks liiga suured.

Üksmeelele jõudmise vajadus on seotud Palestiina Omavalitsuse sooviga saada ÜRO ja UNESCO täisliikmeks. Omariikluse taotlus on endiselt õhus ning Palestiina Omavalitsus lihtsalt otsib uut võimalust selle ÜRO ette viimiseks. Abbas ilmselt usub, et Hamasiga kokkuleppele jõudmine kõrvaldab ühe takistuse, mida sageli tuuakse ettekäändeks Palestiina Omavalitsusele omariikluse mittetoetamisel: nad ei kontrolli kogu territooriumi, mida nad oma riigile nõuavad, sest Gazas valitseb Hamas. Nii Euroopa Liit kui ka USA peavad aga Hamasi terroriorganisatsiooniks. Põhjus on väga lihtne: Hamas ongi terroriorganistsioon! (Näib, et mõned kahtlevad selles). Hamas ründab, vigastab ja tapab pidevalt tsiviilelanikke, et saavutada oma poliitilisi eesmärke. See vastab terrorismi määratlusele.

Kui Hamas ja Fatah peaksid tulevikus moodustatava ühtsusvalitsuse toel saavutama ÜRO-s toetuse omariiklusele, või kui seda tõsiselt kaalutakse, mis takistab siis Al Qaidal sama taotlemast?

Copyright 2011 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.