Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LÜHIUUDISED
15.12.11  

Juudi Rahvusfondi esindajate teatel pöördusid möödunud nädalal Durbanis toimunud kliimakonverentsi ajal nende näituseboksi Iraagi ja Tuneesia (mõlemad maad suhtuvad Iisraeli kui vaenlasriiki) esindajad, kes vajasid nõuandeid kõrbestumisega võitlemiseks oma riikides, kirjutab Iisraeli ajaleht Yediot Ahronot. Iraagi delegatsiooni juht Susan Sami Jameel Albanaa, kes vastutab Iraagi Keskkonnaministeeriumis õhusaastuse kontrolli eest küsis Iisraelilt abi ning väljendas lootust, et tema ametkonna ja Iisraeli esindatajate vahel kujuneb avatud dialoog kõrbestumise tõkestamise teemal. Tema kolleeg Mohamed Bahir küsis samuti Iisraelilt abi kasvuhoonegaaside saaste ohjamiseks. Rahvusfondi esindajate poole pöördus ka Afganistani esindaja, kes ütles, et ta ei ole iisraellastega kunagi varem suhelnud ning väljendas heameelt selle võimaluse üle.

Palestiina Omavalitsuse liider Mahmoud Abbas heiskas teisipäeval UNESCO-sse pääsemist tähistaval tseremoonial PO lipu. UNESCO kiitis oktoobris Pariisis toimunud peaassambleel 107 häälega 14 vastu heaks PO taotluse organisatsiooni täisliikmeks saamiseks. Vastuhääletajate hulgas olid USA, Kanada ja Saksamaa. Novembris 2010 kiitis UNESCO heaks mitmed araablaste ettepanekud juutide ja moslemite pühapaikade klassifitseerimise kohta. UNESCO nimetab Petlemmas asuvat Raaheli hauda ka mošeeks ning ütleb, et see haud ja ka Patriarhide koobas on Palestiina territooriumite lahutamatu osa. Mõlemad mälestusmärgid nimetati “Palestiina paikadeks”.

Otsinguhiid Google kavatseb luua Iisraeli alustavate ettevõtete jaoks inkubaatori. See peaks alustama oma tegevust järgmise aasta augustis, teatab Ynet News. Inkubaator toetab korraga 20 ettevõtet, mis roteeruvad iga paari kuu tagant. Google Israel ei investeeri ettevõtetesse, vaid aitab neil hankida laene ning leida tagatisi. Lisaks varustab Google alustavaid ettevõtteid vahendite ja taristuga: kontoriruumide, koosolekuruumide, internetiühenduse, teabeteenuste, tööriistade ja Google´i spetsialistide konsultatsioonide, väliste ekspertide juhendamise ning muude teenustega, nagu õigus-, turundus- ja finantsalased konsultatsioonid. Inkubaator võtab vastu alustavaid ettevõtteid erinevatest valdkondadest, kuid rõhk on avatud tehnoloogiatel, kaasa arvatud sektoritel, mis Iisraeli tehnoloogiatööstuses praegu esindatud ei ole.

Copyright 2011 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.