Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



GAZA SEKTORIST TULISTATI KATJUUSHA RAKETT
03.04.06  

Valimiste päeval tulistasid palestiina terroristid esimest korda Gazast Iisraeli 122 mm-se katjuusha tüüpi raketi, teatas Haaretz.

Katjuusha tegevusraadius on ligi 15 kilomeetrit, mis on 6 kilomeetrit rohkem kui kassam tüüpi raketil, mida palestiina terroristid Gazas on korduvalt kasutanud. Katjuusha tulistajaks oli tõenäoliselt Islami Jihad, mis oli tõotanud häirida Iisraeli valimisi.

Fatahi Al-Aqsa Brigaadid andis sel nädalal teada uue sõjalise rünnakukava "Vulkaanituli" algusest Iisraeli linna Ahskeloni vastu, kirjutas Daily Alert. Rühmitus teatas, et neil on õnnestunud suurendada oma rakettide tegevusraadiust 12 kilomeetrilt 18-le, mis tähendab, et rünnata saab kogu Ashkeloni.

Daily Alert andmeil on Brigaadidel olemas ka 27 kilomeetrise tegevusraadiusega rakett "Al Aqsa 207", millega on võimalik jõuda Iisraeli sadamalinna Ashdodini.

Valimistejärgsel päeval tulistati Iisraeli pihta veel viis kassam raketti, teatas Ynetnews. Neli neist maandus tühjadele väljadele Negevis ja viies Palestiina territooriumile.

Esmaspäeval sai kaks beduiini surma, kui Nachal Oz´i kibutsi lähedal plahvatas üks kassam rakett, teatas Arutz-7. Kaks beduiini karjust, mees ja poiss, said surma, kui Hamasi kontrolli all olevast Gaza sektorist tulistatud kassam rakett Lääne-Negevis maandus. Praeguseks on raketirünnakute läbi hukkunud kokku kaheksa inimest.

Iisraeli julgeolekujõud olid valimiste nädala jooksul kõrgendatud valvelolekus, sest terrorihoiatusi oli oluliselt rohkem. Sisejulgeolekuminister Gideon Ezra ütles Ynet´ile enne valimiste päeva, et politseijõud on maksimaalselt tööle rakendatud.

Sel nädalal on olnud mitmeid teadaandeid terroristide tabamise ja terrorirünnakute ärahoidmise kohta. Pühapäeval vahistasid turvatöötajad Tel-Avivis 24-aastase palestiinlase, kes kavatses juute pussitada. Kolmapäeval peeti Jordani Oru piiripunktis kinni palestiina teismeline, kel oli ümber keha kinnitatud 10 kilo lõhkeainet. Talle pidid vastu tulema Iisraeli araablastest terroristid, kes kavatsesid sõidutada ta rahvarohkesse kohta, kus ta oleks pidanud end võimalikult suure rahvasumma seas õhku laskma, kirjutas Arutz-7.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.