Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



VÕIMALIK ON SOTSIAALBLOKI MOODUSTAMINE
03.04.06  

Tööpartei algatas läbirääkimised ultra-ortodokside parteiga Shas ja Pensionäride Parteiga eesmärgiga moodustada Knessetis 39 saadikuline "sotsiaalblokk", teatas Haaretz.

On esitatud spekulatsioone, et Likudi partei kehvade tulemuste ning Shasi ja Pensionäride Partei edu üheks põhjuseks on Likudi liidri Benjamin Netanyahu teostatud rahanduspoliitika eelmises valitsuses.

Olles Ariel Sharoni valitsuses rahandusministriks, viis Netanyahu ellu kulude kärpimise programmi, mille läbi säästeti riigile küll miljardeid seekleid, kuid vaesemad iisraellased jäid ilma mitmetest sotsiaaltoetustest. Shas, Pensionäride Partei ja Tööpartei seisavad Iisraeli vaeste heaks tehtavate sotsiaalkulutuste suurendamise eest.

Tööpartei arvatakse enam-vähem kindlalt olevat Kadima juhitavas valitsuses sees. Mitmed uudistekanalid ja kommentaatorid on spekuleerinud, et ka Meretz´ile, Pensionäride Parteile, Shasile, parteidele Ühinenud Toora Judaism ja Iisrael Meie Kodu võidakse teha ettepanek koalitsiooniga ühinemiseks.

Haaretzi andmeil ei välistanud Kadima minister Meir Sheetrit võimalust, et isegi Likud haaratakse koalitsiooni. Ent ta märkis, et kuna parempoolsed on vastu Olmerti esitatud väljatõmbumise plaanile, siis on nende võimalus saada kutsutud valitsusse väga väike.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.