Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



KADIMA ON VALMIS JERUUSALEMMA JAGAMA
03.04.06  

WorldNetDaily avaldas, et viis päeva enne valimisi teatas Kadima partei kavatsusest Jeruusalemma jagada.

Kadima liige ja tulevane Knesseti saadik Otniel Shneller ütles, et Kadima toetab "eraldatust meie ja palestiinlaste vahel, kes ei ela Jeruusalemma südames." Partei on varem selliseid plaane eitanud.

Politoloogist analüütik ja Ehud Olmerti soosik Moshe Amirav kõneles meediale (infolive.tv), et Olmert kindlasti jagab Jeruusalemma. Amirav ütles, et Jeruusalemm jagatakse vastavalt demograafilisele joonele ja piir tähistatakse Jeruusalemmas nagu mujal Iisraelis: valvurite ja taraga, mida saab läbida passi esitamisel.

Amirav usub, et Hamasi võit võimaldab Olmertil ühepoolselt lahendada vaidlusi tekitanud Vanalinna küsimuse, kuna puuduvad läbirääkimisi läbiviivad pooled. Ta ennustas, et palestiinlastele ja kristlastele võimaldatakse päevasel ajal teatud "omavalitsus" ja juurdepääs pühadesse paikadesse ning päeva lõppedes kuulub Vanalinn Iisraelile.

Teisipäeval peetud võidukõnes ütles Olmert selgelt, et tema administratsioon üritab kiirelt "evakueerida juudid" Juudeast ja Samaariast. Ta kõneles vajadusest loobuda unistusest "suuremast Iisraelist". "Suurema Iisraeli" all mõeldakse Iisraeli riiki, kuhu kuulub Gaza sektor, Samaaria, Juudeamaa ja Jeruusalemma idaosa

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.