Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ABBAS: "UUS SÕDA KÜMNE AASTA PÄRAST"
16.04.06  

Guardian avaldas palestiinlaste liidri Mahmoud Abbasi arvamuse, et Iisraeli plaanid tõmbuda "lõplike piirideni" viiksid kümne aasta pärast veel ühe sõjani.

Seoses Iisraeli valitsuse ühepoolse tagasitõmbumise plaanidega ütles Abbas: "Kümne aasta pärast leiavad meie pojad, et neile on tehtud ülekohut ja nad naasevad võitluse juurde."

Iisraelivastased rünnakud kassam-tüüpi rakettidega on sagenenud pärast seda, kui Iisrael võttis tarvitusele meetmed raketirünnakute tõrjumiseks, kirjutas Ynetnews. Igal nädalal tulistatakse keskmiselt välja 20 kuni 25 raketti, kuid viimasel nädalal oli see arv 40. Suurem osa rakettidest on kukkunud tühermaale, merre või Gaza sektorisse enesesse.

Julgeolekuametnikud seostasid kassam raketirünnakute sagenemist enneolematute rahavoogudega, mis saadeti palestiina terroriorganisatsioonidele Liibanonist, Süüriast ja Iraanist.

Iisraeli sõjaväelased nõuavad tungivalt sisenemist Gaza sektori põhjapoolsetesse osadesse, et võidelda raketirünnakute vastu, kirjutas Middle-East Newsline. Sõjaväelased on soovitanud luua puhverala, et ära hoida palestiinlaste rünnakuid Iisraeli linna Ashkeloni vastu.

"Jumal hoidku selle eest, kui rakett peaks kukkuma mõne kütuseterminali seadmesse või mõnda teise kergestisüttivasse rajatisse. See tooks kaasa palju komplitseerituma olukorra ja võib-olla karmima vastuse," hoiatas kindralmajor Yom Tov Samia.

Iisraeli sõjaväeluure usub, et palestiinlastel on relvi, mis on kassam rakettidest palju ohtlikumad. Jerusalem Post´i andmetel arvatakse palestiinlastel olevat peale õhutõrjerakettide vähemalt 100 katjuusa raketti ja muud uut relvastust. Gaza sektorisse on saabunud Iraani ja Süüria pommispetsialistid, kes osalevad uue terrorivõrgustiku loomisel.

Samuti kasvab enesetaputerroristide arv. 2006. aasta esimese kolme kuu jooksul vahistasid julgeolekujõud 90 terroristi, kes väitsid, et neid valmistati ette enesetapurünnakuks. See on kaks korda enam kui sama perioodi jooksul 2005. aastal, kirjutas Haaretz.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.