Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



HAMAS KIHUTAB POLITSEID IISRAELIGA SÕDA PIDAMA
25.04.06  

Hamasi valitsus on õhutanud Palestiina politseiohvitsere ründama Iisraeli, teatas Middle East Newsline.

Hamasi peaminister Ismail Haniyeh on soovitanud rahulolematuil politseinikel ühineda sõjaga Iisraeli vastu. "Hamasi siseministeerium ütles palka ootavatele julgeolekutöötajatele, et mida rohkem toimub Iisraeli vastaseid rünnakuid, seda rohkem raha tuleb Iraanist ja teistest riikidest," väitis üks Palestiina allikas.

Palestiina Omavalitsuse politsei- ja julgeolekujõududes on umbes 70 000 töötajat ning Hamasil on omad üksused, mille kooseisus hinnatakse olevat 5000 võitlejat.

Fatahi liikmed on ähvardanud rünnata ka juute väljapool Iisraeli, teatas Reuters. "Sionistid väljapool Palestiinat on meie võitlejatele kergesti tabatavaks sihtmärgiks," väideti ühes Al Aqsa Märtrite Brigaadi avalduses.

Enesetaputerrorist, kes end möödunud esmaspäeval Tel Avivis õhku lasi, tappes vähemalt üheksa inimest, arvatakse olevat enesetapupommitajatest siiani noorim, kirjutas Haaretz.

16-aastane Samer Salim Hammed tappis vähemalt üheksa ja vigastas 66 inimest, kui ta end möödunud esmaspäeval Tel-Avivi kiirtoidu müügileti ees õhku lasi. Viis haavatut on teadete kohaselt kriitilises seisundis.

The Times of India kirjutas, et Islami Dzihaad avaldas ajakirjanikele, et organisatsioonil on olemas armee 70 enesetapupommitajast, kes on valmis minema Iisraeli end õhku laskma. Esmaspäevane terrorirünnak oli "hiljaaegu moodustatud 70 mehest ja naisest koosneva pommitajateüksuse esmavili," ütles Islami Dzihaadi esindaja Abu Ahmed.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.