Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



VÄLISMINISTEERIUM AVAB ARAABIAKEELSE INTERNETILEHEKÜLJE
01.05.06  

Israeli välisministeerium on käivitanud uuendatud prooviversiooni araabiakeelsest internetileheküljest.

Lehekülg, mis on aadressil www.altawasul.net, annab põhjaliku ülevaate Israeli poliitikast ja kultuurist ning paljudest juutide ja Israeli ajalugu käsitlevatest dokumentidest. Lehekülje külastajad saavad ajakohast informatsiooni Iisraelis toimuvast ja eriti maa välispoliitikast.

"See ettevõtmine on meile väga tähtis ja me usume, et tasub investeerida rohkem, et arendada dialoogi araabiamaailmaga" ütles ministeeriumi araabiakeelse meedia osakonna juhataja Amira Oreo Ynetnews'ile. Lehekülg tutvustab ka araabia liberaalsete intellektuaalide artikleid, mis väljendavad julgeid seisukohti. "Peame oluliseks näidata, et ka araabia autorid ei poolda terrorit ja toetavad dialoogi", ütles Oreo.

Välisministeerium on juba saanud palju positiivseid kirju araabiakeelsest maailmast. "Lehekülg on hästi kujundatud ja rikas informatsiooni poolest. Araabiakeelsed veebileheküljed kasutavad veebilehte artiklite ettevalmistamisel Iisraelist ja juudi rahvast. Sellel on moonutamata informatsioon," kirjutas keegi araablasest internetisurfar Euroopast. Teine lehekülje külastaja kommenteeris: "Lehekülg on muljetavaldav. See sisaldab ülevaatlikku informatsiooni Israelist, mida enamik inimesest ei tea."

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.