Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Juuni 2004



Endine Bad Boy superstaar Mase on tagasi
25.06.04  

“I'm just a bad boy gone clean,” – endine räppar Mase on tagasi. Oma uue lauluga “Welcome back” teatab ta fännidele, et on taas officially in the rap game (ametlikult tagasi räpimängus).

Mase oli üks Sean Combsi a.k.a. P. Diddy muusikafirma Bad Boy Records edukamaid artiste. Juba enne debüütplaadi ilmumist oli ta tänu osalemisele P. Diddy raadiohittidel “Can't Nobody Hold Me Down” ja “Been Around the World” suur staar. Tema esikplaati “Harlem World” (1997) on USAs müüdud üle nelja miljoni eksemplari. Plaadilt pärinevad sellised hitid nagu “Feels So Good” ja “What You Want”.

Kuid aastal 1999 jättis ta kõik maha ja lahkus muusikast pärast seda, kui sai päästetud. Hip-hopi asemel hakkas Mase teenima Jumalat jutlustajana, tehes seda koguduses S.A.N.E. Church International.

“Ma lahkusin, kuna pidin oma mõistuses selgust saama,” ütleb Mase MTV-le 1999. aasta 4. aprilli kohta, mil ta räpimängust ametlikult tagasi tõmbus. “Ma ei olnud mõistuslikult valmis tegelema hip-hopi olemusega ja enda osaga selles. Ma pidin tõmbuma tagasi enda ja oma vaimse elu pärast. Põhjus, miks ma tagasi tulen, on selles, et nüüd saan ma sellega hakkama. See ei kontrolli enam mind, vaid mina kontrollin seda. Varem ei olnud ma valmis.”

Mase’i kolmas plaat, pealkirjaga “Welcome back”, peaks ilmuma augustis. Vaatamata ta tugevale, elu muutvale suhtele Jeesus Kristusega, ei ole oodata nn. kristlikku albumit, vaid “puhast” albumit, milles fännid võivad ta ära tunda.

“Ma ei tahtnud tagasi tulla nii erinevana, et see teid ehmataks. Ma tahtsin teha midagi ilusat, midagi sellist, millega te võite tunda sidet, mille kohta te saate öelda, et see on nagu endine Mase. Ja kui ma siis artistina kasvan, lasen ma kuulajaskonnal kasvada koos minuga.”

Kristlaste hulgas on Mase rohkem tuntud kui dr Mason Betha. Temast ja tema teenistusest võib lähemalt lugeda aadressidel www.masonbetha.org ja www.sanechurch.org, kus on pealekauba võimalik kuulata ka tema jutluseid.

“Kuidas ma käsitlen muundumist räpi superstaarist jutlustajaks? Paljud arvavad, et see nõuab suuri ohvreid. Kuid pärast ärevakstegevat visiooni Jumalalt, kus ma nägin Mase'i inimesi põrgusse juhtivat, tuleb eksräppar tagasi kui pastor Mason Betha, juhtides inimesi Kristuse juurde,” ütles ta kord. “Mulle anti 'uue looduna' elus uus võimalus.”




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.