Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



Septembri lühiuudised: Scott Stapp Creedist, Mase ja 50 Cent, Blindside, Third Day
09.09.05  

“The Great Divide” on endise Creedi laulja Scott Stappi esimene singel tema tulevaselt plaadilt, mis kannab sama nime (laulu saab kuulata koduleheküljel ScottStapp.com.) Stappi kohta on võimalik lugeda hiljuti tehtud intervjuud MTV.com'il kus ta räägib nii Creedist, kui ka elust pärast seda. Tema debüütplaat sooloartistina ilmub USAs 22. novembril.

Augustis tuli metal/rock bänd Blindside välja uue albumiga “The Great Depression” (Wasa Recordings/DRT Entertainment), mis on saavutanud sooja vastuvõtu mitte ainult USAs, kus bänd on olnud väga edukas, vaid ka nende kodumaal Rootsis, kus nad siiamaani on olnud enamasti tundmatud. Üks suurim Rootsi õhtuleht, Expressen, nimetab plaati “Rootsi aasta plaadiks” ja musiklivet.com kirjutab: “Kui nüüd ei tule läbimurre siin kodus, siis arvatavasti ei tule seda kunagi.” Plaadi esimene singel on “Fell in Love with the Game”, mille videot on võimalik vaadata aadressil Blindsideonline.com.

Pastor/räppar Mase, kellest me oleme varem kirjutanud (loe: Endine Bad Boy superstaar Mase on tagasi), on sõlmimas lepingut 50 Cent plaadifimaga G-Unit. Tehing on nii kristliku kui ka sekulaarse muusikamaailma segadusse ajanud, sest kuidas saab pastor olla seotud sellega, mida G-Unit/50 Cent esindavad. Paljud arvavad, et Mase on oma usu kalli raha eest maha müünud. Kas on Mase seda teinud? Arvatavasti saab vastuse tema järgmiselt plaadilt.

1. novembril tuleb USAs välja Third Day uus plaat nimega “Wherever you are”. Tegemist on nende kaheksanda stuudioalbumiga. Esimeseks singliks on “Cry out to Jesus”, mida on võimalik tasuta alla laadida Third Day koduleheküljelt thirdday.com. Euroopas ilmub plaat novembris.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.