Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



Backstreet Boys Brian Littrelli sooloplaat ilmub 2. mail
10.03.06  

Brian Littrell, üks popmaailma tuntumaid nägusid, on andmas välja oma kauaoodatud sooloesikplaati Welcome Home. Album tuleb välja 2. mail ja esimene singel ilmub raadiotesse reedel, 17. märtsil ning selleks on plaadi tiitellugu Welcome Home. Albumi annab välja muusikafirma Reunion Records, koostöös Jive Recordsiga, mis on Backstreet Boys plaadifirma. Littrell debüüteeris kristlikus muusikas eelmisel suvel lauluga In Christ Alone, mis leidub kogumikul WOW #1s ja selle jälgedes tuleb ka täispikk plaat.

“See on olnud minu unistuseks sellest ajast peale, kui ma väikese poisina laulsin kirikus Lexingtonis Kentuckys,” ütleb Littrell, kes laulis suureks kasvades erinevates noortekoorides Port Memorial baptistikirikus. Debüütplaadiga Welcome Home “loodan ma julgustada inimesi astuma välja selle eest, mida nad usuvad.”

Terry Hemmings, Provident Music Group president ja tegevdirektor, nimetab tehingut Brian Littrelliga - mille sõlmimine võttis kolm aasta – “üheks unikaalsemaks partneluseks, mis kunagi on kristlikus muusikas aset leidnud.” Hemmings jätkab: "Tehingu sõlmimise jooksul õppisin ma Brianit tundma sirgjoonelise, siira jumalamehena. Selleks ongi Brian kutsutud. Tema entusiasm plaadi vastu särab temast välja.”

Albumi produtsentideks on Billy Mann (Jessica Simpson, Ricky Martin), Dan Muckala (Backstreet Boys, Mandy Moore) ja produtsenditiim Mark Kibble ja Dave Thomas (Take 6, Mariah Carey, CeCe Winans). Oodata on puhast popplaati, mille tekstid illustreerivad Jumala selget armastust inimkonna vastu ja räägivad sellest, et elul on mõtet siis, kui see on pühendatud kõrgemale kutsumusele.

“Ma olen kirjutanud kristlikku muusikat juba kaua aega,” ütles Littrell “ja nüüd on mul võimalus mõnda neist lauludest teistega jagada. See on tõesti nagu ühe unistuse täitumine.”

Brian Littrell on üle maailma tuntud kui üks legendaarse popansambli Backstreet Boys liige, kes koos on müünud üle 75 miljoni albumi ja kogunud tuhendeid ja tuhandeid fänne ümber maakera. Brian elab koos oma naise Leighanne’i ja nende kolmeaastase poja Baylee’iga Atlantas. Tema plaanid sooloartistina ei tähenda, et ta lahkub ansamblist Backstreet Boys.

Jääme põnevusega ootama ...




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.