Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



Sixpence None The Richer laulja annab välja sooloalbumi
22.05.06  

Kaks aastat pärast Sixpence None The Richeri laialiminekut tuleb ansambli laulja Leigh Nash välja sooloalbumiga Blue On Blue. Plaati on oodata 15. augustil plaadifirmalt One Son Records ja produtsentiks on Pierre Marchand, kes on töötanud selliste artistidega nagu Sarah McLachlan ja Rufus Wainwright.

Tee sooloalbumi valmimiseni oli üsna ebakindel: “Ma teadsin, et tahan teha oma plaadi, ma teadsin alati, et see on midagi, mida ma teen, kui bänd peaks laiali minema. Aga kui see siis juhtus, ei olnud ma selleks eriti valmis,” meenutab Nash. “See oli suur muutus mu elus, kuna ma olin olnud Sixpence’is juba 14-aastasest peale. Ja kui bänd laiali läks, olin ma 27 ja ma ei teadnud, mida ma tegema hakkan.” Ebakindel oma tuleviku suhtes, otsustas Leigh koos abikaasaga kotid pakkida ning Los Angelesse kolida, kus ta tõi ilmale oma esimese poja, Henry. Muutunud maastik ja emaks saamine andsid Nashile uut loomingulist jõudu, nii et ta kirjutas rea uusi laule, millest lõpuks sai album Blue On Blue.

Nash, kes on kolinud tagasi Nashville’i, valmistab praegu ette sügisturneed USA-s. Ta on tegev ka muusikaprojektis Movement Nashville.

Rohkem infot:
www.myspace.com/leighnash
www.leighnash.com




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.