Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



Rebecca St. James esineb Tallinnas 27. mail
21.05.06  

Tänavu 27. mail annab Tallinna Linnahallis kontserdi Rebecca St. James USA-st. USA kõige prestiizhikama muusika-auhinna, Grammy võitnud Austraalia päritoluga Rebecca St. James on olnud maailma üheks tuntuimaks naishääleks kaasaegses kristlikus muusikas läbi 90-ndate kuni tänaseni. Tema 2005-nda aasta alguses välja antud album “Pray” on jõudnud kuldplaadi tasemele samuti, nagu tema eelminegi album “God”. www.rsjames.com

Ajakiri CCM (Contemporary Christian Music) valis ta 27000 häälega parimaks naisartistiks jaanuaris 2005. Viimase aasta jooksul on Rebecca andnud 200 kontserti. Tema lauludest on 9 olnud edetabelites esikohal. Aprillis 2004 võitis ta kristliku muusika kõrgeima auhinna ”Dove” esinemise eest rock-ooperis ”Hero” New York’is, Maggie osas. CRW Magazine nimetas Rebecca ”läbi aegade 50 kõige mõjukama inimese hulka kristlikus muusikas”.

Rebecca St. James esitas teemalaulu tänavu 4. mail olnud Presidendi rahvuslikul palvepäeval (USA’s) ning ta kannab tiitlit “Musical ambassador and spokesperson for the 2006 National Day of Prayer” (2006 aasta Rahvusliku Palvepäeva Muusikaline suursaadik ja eestkõneleja).

Novembris 2005 andis Rebecca St. James välja oma uue albumi: ”If I Had One Chance to Tell You Something”. Plaadi produtseeris EMI / Forefront. Sama kavaga tuleb ta ka Euroopa turneele ja Eestisse. Muusika stiiliks on pop-rock. Eestis tuleb Rebecca lavale koos 4 pillimehe ja kahe taustalauljaga.

Rebecca St. James’i Eesti kontsert tuleb tema Euroopa turnee raames 19. maist kuni 17. juunini, mille jooksul annab ta lisaks Eestile kontserte Suurbritannias, Austrias, Shveitsis, Saksas, Bulgaarias, Ungaris, Fääri saartel, Norras ja Hollandis.

Tallinna kontserdi piletid on müügil Tallinna Linnahalli kassades ja Piletilevi müügikohtades. Piletite hinnad on 100 – 200 krooni.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.