Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



Novembri lühiuudised: P.O.D., Michael W. Smith, Switchfoot ja TobyMac
21.11.06   Aivo Jakobs

P.O.D. jättis Atlantic Recordsi maha sel suvel. Uudiskirjas kirjutasid nad, et neil oli au olla Atlantic Recordsi artist. Atlanticu meeskond oli väga lahke nende visiooni, usu ja muusikaarmastuse vastu ning tulemusena müüdi nende kaudu üle 7 miljoni plaadi. Hetkel teeb P.O.D. koostööd Rhino Recordsiga, kes on välja andnud Black Sabbathi, The Cure’i, The Ramonesi ja isega Frank Sinatra Greatest Hits plaate. Uuel albumil, Greatest Hits – The Atlantic Years, on 17 laulu, millest kaks on uued. Uut singlit Going in Blind võib kuulata ning selle videot näha P.O.D. lehekülel www.payableondeath.com. Eestisse jõuab plaat alles 2007 a. märtsis.

Michael W. Smith andis välja uue albumi, mis kannab nime Stand. Tegemist on Smithi üheksateistkümneda stuudiolindistusega, millel ta võttis laulude kirjutamisel abiks Leeland Mooringu (Leeland), Amy Granti, Martin Smithi (Delirious?) ja isega oma naise ja lapsed. Lõpptulemuseks on isilik ja intiimne popalbum, milles ei puudu ülistusmomendid.

Switchfooti uus muusikavideo Oh! Gravity on nüüd väljas. Seda võib näha youtube.com'i leheküljel. Nende järgmine plaat, Oh! Gravity, mis kannab sama nime kui singelgi, jõuab Euroopa poodidesse järgmise aasta alguses.

Nüüd on võimalik kuulata TobyMaci uut singlit Made to Love www.myspace.com/tobymacmusic. Made to Love on näinud edukat edetabelikasvu, tõusnud R&R CHR edetabelis 20. positsioonilt 13-le. Lisaks sellele võib kuulata TobyMaci rääkimas uuest singlist youtube'is www.youtube.com. Veebruari lõpus ilmub tema kolmas plaat Portable Sounds.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.