Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



Misty Edwards, Always on His Mind
01.04.07  

Always on His Mind on Misty Edwardsi ja tema meeskonna live ülistusplaat, mis on sündinud spontaanse ülistuse ja eestpalve käigus. Märksõnadeks on sügav eestpalve, sügavale sõnasse kaevumine, Jumala kirgliku südame järele sirutumine. See plaat annab väga kaunilt edasi Misty Edwardsi laule, mis on lindistatud live esituses palvekambris. Plaadile on jäänud ka piisake tõelisest eestpalvest, mis voolab tema siirast südamest. Selline muusika ei saa külmaks jätta kedagi.

Misty Edwards teeb just seda, mida ta oskab kõige paremini – laulab Jumala Sõna. Ja selles laulus hüüab sügavus sügavusele, samas kõlab see kõik kokku võimsalt ja tugevalt ning kaunilt. I Am Yours, Baptize My Heart, I Will Run, As In The Days of Noah, Favorite One – need laulud puudutavad kindlasti su südant, kuna nendes on Jumala Sõna tõde ja vägi; Tema lõpmatu armastus ja igatsus oma laste järele. Plaadist teeb väelise just selle sõnum. “Jumal on kallim, kes otsib oma kallimat, seega ta valmistas minu” (God is a lover looking for a lover, so he fashioned me). Mitmes laulus kostub üleskutse: “Parandage meelt! Varsti on liiga hilja.” Sõnum panebki sind meelt parandama ning Jumala poole vaatama. Ja tulemusena on sündinud lähedasem osadus Jumalaga. Samuti viib see sind otse Jumala trooni juurde ülistama. Vägev!

Seda plaati on väga auline kuulata eriti palve ajal. Need on justkui prohvetlikud sõnumid Jumalalt. Always on His Mind on erinev kõigist ülistusplaatidest, mis ma kuulnud olen.

“Some CDs are alright. Some CDs are good. Some CDs are great. Some CDs are awesome. ...And some CDs are Always On His Mind!” ütles üks Misty plaadi fänn Ameerikast. Aamen.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.