Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » KOMMENTAARID



KOMMENTAARID ARTIKLILE:
Kas saab üheagselt olla nii homoseksuaal kui ka kristlane?, Karismaatilise pastori Jim Swilley avaldus, et ta on homoseksuaalne, avas ukse kavalale pettusele. Ära usu seda. // Artikli juurde »


Artiklil on kokku 4 kommentaari

jeesuse jünger, 31.01.11 19:48
Isegi liiga nö. vabandav ja kaitsev artikkel, et milleks peame seletama, et me ei ole kaamelid ja Piibel ei ole kaamelikasvataja käsiraamat.

Asi on palju lihtsam: HOMOSEKSUAALSUS ON JÄLKUS ka suure osa mittekristlaste jaoks, kellede jaoks säilinud eluterve inimlikkus ja normaalsuse taju.

Ajada oma riista teise mehe kannikate vahele no teate selleks peab olema midagi väga valesti. Homoteema puhul on ka see, et ei räägita mida nad siis teevad. No see ei ole küll ühegi kristlasele kohane, saada kokku vendadega Angel klubi mullivannis ja üksteise peenist imeda aga seda nad alko uimas teevad - "no limits" - lihtsalt järgi tunnetele.

Homoseksuaalsus on deemonlik!

Enn, 01.03.11 16:40
Jeesuse jünger kahjuks oma nime ei ole valdanud, nii ei saa talle ka otse kirjutada. Olles kaugel (homo)seksuaalsete pattude õigustamisest peab siiski ütlema, et "Jeesuse jüngri" väljendusviis ja meelelaad on kaugel sellest, mida Jeesus omas.
Me ei too kedagi meeleparandusele teda jälgiks nimetades...

Merike, 21.05.11 19:27
Aastaid tagasi käisin piiblitunnis, kusühel päeval oli teemaks Soodom ja Gomorra, pederastia, pedofiilia, liiderlikkus üleüldse. Mul on meeles ühe noore mehe vastus küsimisele, miks Jumal ei salli liiderlikkust? Vastus: Sest see on jäle.
Ei lähe meelest ka tema näoilme, mis väljendas vastikust. Küsija ootas just sellist vastust! Nii et jäle ja jälkus, ega seal erilist vahet pole.

Möödus mitu aastat, mees valmistas end ette ristimiseks ja tegi selle edukalt ära. Ja siis "plahvatas pomm" - noor mees tunnistas oma perele, et on homo, on kogu aeg olnud, kuid nüüd ei suuda enam seda varjata. Katki jäi kristlik karjäär, ta sukeldus pahede maailma. Mis veel hullem, vähe sellest, et ta patu üles tunnistas, ei lahutanud ta oma naisest, pigem hakkas teda kontrollima ja tingimusi esitama alimentide maksmisel. Ei saa öelda, et ta raha ei andnud, ta "investeeris" otse, st laps läks isa juurde ja isa ostis, mis vaja, maksis laste hobid jne.
Mis mind kurvastab - olime enne head tuttavad, kuid nüüd ei ütle enam teregi, kui juhtume linnas kohtuma. Mina teda hukka ei mõista, kasa ka ei tunne. Ta peab ise aru saama, mis on õige, mis vale, on ta ju minust kauem tudeerinud piiblit, oli veel minu õpetajaks. Kurbus valdab ainult. Hukka mõista on kerge, püüdkem parem mõista! Küll aga mõtlen, kuidas käib meeleparandus? Läbi palvete? Miks küll usutegelaste seas on nii palju liiderlikkust? See kõik peletab pigem eemale, kui kutsub usu rüppe.

Jeesuse jünger on pigem irooniline nimi, tal pole jüngriks olemisega midagi pistmist.

Jüri, 24.03.13 14:27
AAMEN....




 Lisa kommentaar

Teie nimi: *
Teie e-mail:
Kommentaar:
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:


  Tutvu reeglitega




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar


Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.