Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » KOMMENTAARID



KOMMENTAARID ARTIKLILE:
Uus paavst toob ajaloolise muutuse, 13. märtsil sai kardinal Bergogliost rohkem kui tuhande aasta jooksul esimene mitte-Euroopa päritolu paavst, kui ta valiti asendama lahkuvat paavsti Benedictus XVI, kes astus tagasi 28. veebruaril. 76-aastane Bergoglio, kes on nüüd endale võtnud alandliku katoliku munga püha Assisi Franciscuse järgi nime paavst Franciscus I, pühitseti 19. märtsil Vatikanis ametisse. // Artikli juurde »


Artiklil on kokku 2 kommentaari

M.Vesi, 16.04.13 19:07
See on muidugi kuldaväärt mõte - et nad oleksid üks. Kuidas see võiks tegelikkuses sündida?
Ilmselt mitte ühtsuse eest võideldes. See tähendaks oma klanni eripära teistele pähemäärimist või siis sellest loobumist. Kuidas saab aga loobuda sellest, mis on õige?
Julgen arvata, et kui sel teemal tõepoolest ausalt mõelda, on ühtsuse saavutamine võimalik koondumisega uue ja piibelliku paradigma ümber. Paradigma, mis erinevalt õndsuse vahendamisest tegeleb ülesandega, mis Jumal inimest luues meile andis. Ehk siis Jumala tahtega kõige üldisemas ja olulisemas mõttes.
Kas inimeste patust päästmine, millega erinevad kirikud tegelevad, siis pole Jumala tahe?
Ilmselt on, kuid see pole eesmärk, milleks Jumal inimese lõi ja millest Piibli esimesest peatükist lugeda võib.
Samuti polnud Titanicu reisi eesmärk, et saaks osa inimesi pärast laevahukku merest välja õngitseda. Uppujate päästmine oli muidugi hea asi, see polnud aga reisi eesmärk.
Kui uppujad päästeti, ei jäänud nad päästjate laevale abitöölisteks, vaid siirdusid ikka sinna, kuhu esialgne plaan minna oli - Ameerikasse.
Niisamuti võiks uus piibellik paradigma väljendada eesmärki, milleks Jumal inimkonna lõi. Võib-olla saaks siis ka tõsimeelselt rääkida üks olemisest. Võib-olla.

i.urb, 08.09.13 00:01
Kui juutuubis veidi ringi sorida, siis võib leida infot mis heidab väga suure varju Vatikani tegevusele ja nende eesmärkidele. Eksitus on maailma tulemas ja saab olema väga suur, sest eksitatakse kui võimalik ka äravalituid. Ärge pange oma lootust inimesele, olgu ta paavst või kesiganes. Ühtsuse vaimus toob Jumal ja ainult tema saab sellest au enesele, mitte inimene. Välise ühtsuse toob aga inimene ja saab oma au, kuid see on lihas sündinud ja määratud hävimisele. Me ju teame, et tuleb Valeprohvet kees teeb suuri imesid, teerajaja Metsalise tulekuks, võrdpildina oli jumalaprohvet Johannes teerajaja Kristuse tulemisel. Kõik kordub kuid hoopis teises võtmes.




 Lisa kommentaar

Teie nimi: *
Teie e-mail:
Kommentaar:
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:


  Tutvu reeglitega




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar


Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.