Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ÕPITUBA



Katkend on võetud raamatust "Kuidas elada ja mitte surra". Raamatut on võimalik tellida Harta poest »

Jumala käest tulevad sulle head asjad
Norvel Hayes

Sina võid võtta vastu imesid ja sinul võib olla meelevald haiguse ja tõve üle. Jäta endale igaveseks meelde, et mis iganes halbu asju sulle ka ei juhtuks – need on kuradist. Kõik halvad asjad. Nad pärinevad põrgust, mitte taevast.

Piibel ütleb, et kõik head asjad tulevad sulle ülalt, valguse Isalt.

Kõik hea and ja kõik täiuslik annetus on ülalt ja tuleb valguse Isalt, kelle juures ei ole muutust ega varjutuste varju.
Jakoobuse 1:17

See tähendab, et Jumal saadab sulle taevast häid ja täiuslikke ande. Mitte ükski südamevalu ei ole iialgi lähtunud Jumala käest. Ükski halb päev ega lüüasaamise hetk ei ole sulle tulnud taevast. Jumalal ei ole lüüasaamist ega haigust. Taevas ei ole ühtegi valu.

Ma olen käinud kaks korda taevas ja ootan kangesti, millal veel üks kord ja igaveseks sinna minna. Kogu sealne õhk on täis rahu. Taevas ei ole ühtegi tõbe. Taevas ei ole õuntes usse. Rohi taevas on umbes kümme korda rohelisem kui see rohi, mis kasvab siin maa peal. Sa arvad, et siin maa peal kasvavad ilusad lilled. Mul on sulle uudiseid – taevas ei närtsi need ilusad lilled kunagi! Taevas ei ole aastaaegu – ei surma, külmavärinaid ega kannatamist. Seal on ainult elu.

Kõik, mis on taevas, on elus. Kõik on täis elu, väge ja armastust. Sa oled seal sellest kogu aeg läbi imbunud. Taevas ei ole mingi udune koht kusagil õhus, kus hõljub ringi kamp väikeseid vaimukesi, tundmata ära, kes nad on. Taevas on reaalne paik.

Taevas ringi kõndides võib näha jõgesid, lahesoppe, puid ja häärbereid. Ning pühapaeva hommikul võib kuulda Jeesust jutlustamas! Sa arvad, et kuuled praegugi häid sõnumeid, aga oota vaid, mil sa taevasse jõuad! Au Jumalale!

Praegu olen ma aga vaimustatud nendest headest taevastest asjadest, mida me saame nautida siin, selles elus. Head annid, täiuslikud annid tulevad sulle ülalt taevast, valguse Isalt.

Katkend on võetud raamatust "Kuidas elada ja mitte surra". Raamatut on võimalik tellida Harta poest »





Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel



Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.