Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » TAEVAMUUSIKA » MUUSIKAUUDISED



Backstreet Boys liige plaanib kristlikku sooloplaati
28.06.04  

Brian Littrell Brian Littrell, üks Backstreet Boys'i liikmetest, on sõlmimas lepingut kristliku muusikafirmaga Provident Music Group, mis on üks kolmest peamisest kaubitsejast kristlikus muusikaäris, olles koduks sellistele artistidele nagu Carman, Michael W. Smith, Third Day jpt.

Enne kui Littrelli sugulane Kevin Richardson küsis temalt, kas ta tahab osaleda uues popgrupis nimega Backstreet Boys, plaanis ta minna õppima Cincinnati piiblikolledþisse. Noorena tahtis Brian saada jutlustajaks või noortepastoriks ja on alati olnud oma usu suhtes Jumalasse avameelne.

“Siis kui Backstreet Boys oli saavutanud suurt edu, ütles mu ema: “Backstreet Boys on sulle vaid hüppelauaks.” Ma ei saanud siis aru, mida ta sellega öelda tahtis, kuid nüüd ma vist tean. Me oleme müünud 68 miljonit albumit ja ma ei oleks kunagi ette kujutanud, et me nii palju müüme. Miks mitte kasutada seda kui töörista?” ütles Brian Littrell ajakirjale The Tennessean.

“Briani jaoks on see loomulik areng,” ütles Johnny Wright, Backstreet Boys'i mänedþer. “Ta oli teel sinnapoole juba enne, kui temast sai Backstreet Boy.”

Littrelli plaanid ei tähenda, et tema ülesanne ansamblis Backstreet Boys lõpeb. Ta on ette valmistanud näiteid paljudest lauludest, mida ta soovib lindistada oma sooloalbumi jaoks, kuid see album ei tule välja enne, kui ansambel on teinud toetusturnee oma uuele plaadile, mis peaks müügile jõudma aasta lõpus.






Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel


Harta poes saadaval


Miriam Webster, Made Me Glad



Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.