Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » KOMMENTAARID



KOMMENTAARID ARTIKLILE:
Jeruusalemm – juutide ja muhameedlaste nõuded Pühale linnale, Oma 3000-aastase ajalooga on Jeruusalemm tänaseks tõugatud täpselt Araabia-Iisraeli konflikti keskmesse. Järgnev on põgus ülevaade vaimsetest, ajaloolistest ja poliitilistest nõudmistest – mõlema poole omadest. // Artikli juurde »


Artiklil on kokku 4 kommentaari

kurat, 15.08.05 13:09
Inimlik piiratus mängib siin rolli.Juutidele ei mahu pähe,et Muhamed oli samasugune prohvet,nagu Jeesus ja mingit püha paika pole olemas.Kõik kohad on ühtmoodi pühad ja jumal pole midagi loonud.Universum on tekkinud suurest paugust,kõik on füüsika,jumalast rääkimine on ainult muinasjuttude tõepähe võtmine ja asjade ajamine kellegi teise kaela.Ise oled endale jumal ja taevast ära otsi midagi,muidu lähed põrgu!

Fred, 27.08.05 14:52
Jeruusalemm on Iisraeli pealinn.Jeesus rääkis selle linna tallamisest paganate poolt "kuni paganate ajad täis saavad".Võib öelda,et see on täitunud.Linn kuulub juutidele ja araablased las olla lihtsalt ühed elanikud.Neil pole õigust nõuda seda palestiinlaste(araablaste)pealinnaks.Muhamed oli siiski valeprohvet,mitte võrreldav Jeesusega.

August, 07.04.06 12:25
Juudid on selles suhtes valitud rahvas Jumala armu suhtes,et JUMALA POEG sündis Petlemma, tänu imelise sünni läbi JEESUS KRISTUS tuli maailma meid päästma saatana meele valla käest! See on suurim kingitus kogu inimkonnale,mis Jumal on meid väga armastab meid,et läkitas oma kalli POJA! Poleks see ime sündinud siis oleks kogu inimkond hugule läinud teadlikult ja alateadlikult, kuid õnneks läks teisiti, tänu JUMALE oma halastus ja armu, mida Jumal pakub kogu inimkonnale päästet JEESUSES KRISTUSES oma kalli nimel, kas pole see kõige imelisem! Sellepärast ongi juudid inimkonna õnnistuseks,et Päästja sündis just juudi sekka, selline oli Jumala tahe ja nõnda ka sündis! Seda kuulutas nii vana testament ja uus testament! Armu ja rahu nii juuditele ja teistele rahvastele Jeesuse nimel! Aamen!

Kaja, 08.12.17 19:25
August! No mis imeline sünd! Hoopis hirmus hukkamine ristil: sündis Jumala tahtmine! Ainusündinud poeg lasta risti lüüa, et ta seeläbi saaks inimkonna päästa saatana käest?! On siis päästetud või? Mis on muutunud inimeste käitumises ja loomuses. Mitte midagi! Ükski mõistusega olend ei lase hukata oma poega, aga Juutide Jahve sai sellega hakkama ja mõned kiidavad: oli kui püha! Aamen!!!!




 Lisa kommentaar

Teie nimi: *
Teie e-mail:
Kommentaar:
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:


  Tutvu reeglitega




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar


Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.