Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » KOMMENTAARID



KOMMENTAARID ARTIKLILE:
Tuul taevast, John Bevere kirjeldab oma raamatus "Jumala kartus" väga täpselt, kuidas Jumala püha ligiolu täitis koja, milles nad koos olid. Mis sellele eelnes ja järgnes, loe selle raamatu esimesest peatükist, mis on vägev sissejuhatus jumalakartuse teemale.
John Bevere'i esimene eesti keelde tõlgitud raamat juhatab sind iga leheküljega lähemale Tema sügava tundmise juurde ... // Artikli juurde »


Artiklil on kokku 3 kommentaari

Tanel, 15.12.04 20:22
Tohutult kinnitav jutt. Arvan, et mida see jutt minus tegi/teeb tuleb alles hiljem esile.

Elmar Rospik, 03.01.05 09:57
Jumalakartus see on tarkuse ja tunnetuse algus, seepärast soovitabki Jumal taotleda kõigepealt tarkust ja õiget mõistmist kõige oma varanduse hinnaga ja veel ütleb ta et kus on meie varandus seal on ka meie mõistus,millest järeldubki et Jumal peab suurimaks varanduseks tõelist tarkust=õiget arusaamist kõigi asjade ja olukordade suhtes igal pool ja ajal.Sellele võrdumiks õnnistas Jumal ka kuningas Saalomoni kõige vajalikuga edukaks eluks-tegevuseks Jumala rahva kuningana,sest ta palus Jumalalt tarkust Tema käest saadud missiooni täitmiseks,seetõttu andis Jumal talle kõik muu pealekauba.Jumala koda on tegelikult inimene ja millise jumala ma mõtlen eluideaali keegi jumalaks oma mõistusetroonile tõstab,sellise jumala või ebajumala(d)koda ta ise ongi. Tõelise Jumala tahe on seega et iga inimene tarkuse ja õige mõistmise oma mõistusesse Jumalaks tõstab,sellega suudab ta ise olla meelepärane Jumalale kui seda Jumala armu edastada ka teistele inimestele ja tõeline Jumal-taeva ja maa ja kõige muu looja õnnistab alati lahket andjat,see tähendab et kõike mis me oleme Jumalalt saanud(Jumal annab üksnes head ja kõik ühiseks kasuks-oma rahva ülesehitamiseks jumalakartuses=õigetes arusaamades-mõistmises)seda kõike me ka lahkesti jagame ja nagu Jumal soovitab, tehkem head kõigile eeskätt aga oma usukaaslastele.Kui me oleme tõepoolest kogu aeg tahtlikud nõndamoodi elama, on Jumala poolt ka kõik õnnistused meie jaoks kindlustatud ja me (Jumala elamud-kojad)oleme kogu aeg täidetud tarkuse ja tõe Jumalaga.

Ergo Katus, 11.04.05 02:29
John Brevere on üks mu lemmikutest jutlustajatest kuigi ma teda ple nii palju live-ina kuulnud.ja ma seda raamatut Jumala Kartus seda ka ma ple lugenud kuid tahaks kunagi endale muretsed.Et lugenud juba sellest väiksest osast Tuul taevast andis mulle taas tagasi arusaamise ja vôimekuidas tôesti austada Jumalat ja karta.Jumal kes kastuab oma sulasi nagu siin Johni. ja ta omajärgi jagab seda oma raamatutes ja mida teised usklikud loevad.ei tohiks tunda aint hea raamat vôi mis iganes. vaid Meie kôik kes oleme lugenud seda peame olema usinad sellest rohkem jagama kes veel ple seda osa oma kristlikus elus kogenud. Sellest osast Tuul taevast ôpetas mind jälle meeltparandama.. Sest Jumala kartus on uus algus ja mitte ainult algus vaid tarkus..tean et kôige targem on ALATI üks kôik kui keeruline aeg on vôi raske on Otsida Jumala palet ja tema tahet.. yes ja Aamen




 Lisa kommentaar

Teie nimi: *
Teie e-mail:
Kommentaar:
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:


  Tutvu reeglitega




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar


Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.