Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » KOMMENTAARID



KOMMENTAARID ARTIKLILE:
Kenneth E. Hagini prohveteering, Kenneth E. Hagin teenis Kristuse ihu ustavalt peaaegu 70 aastat. Tema teenistus on puudutanud paljusid ka Eestimaal.
Tänaseks on ta läinud Jumala ausse, kuid tema sõnumid raamatute, videote ja kassettide kaudu elavad edasi. Jumal lubas K.E.Haginil enne tema maise teekonna lõppu näha meie tulevikku ning andis oma Vaimu kaudu oma rahvale ühe väelise sõnumi RHEMA Winter Bible Seminaril 18.02.2003 Kenneth E. Hagini kaudu. // Artikli juurde »


Artiklil on kokku 50 kommentaari | 1-20 | 21-40 | 41-60 | Järgmised »

Lord vassago, 29.02.04 10:27
Ja jah. Armageddon,maailma löpp,ja muud önnetused. Ainukesed öiged prohvetid elasid piibli ajal.
Kenneth H Hagin on VALEprohvet ja nii on kaa teistega,kellel on psyholoogilised problemid,haiged fantaasiad,jag usk mingisse Jumalasse.
Huvitav oleks teada saada,millal inimesed ise mötlema hakkaksid,ja mingeid Prohveteid ja pastoreid ei kuulaks!!!!

Hmm, 29.02.04 12:16
No kas see nn. valeprohvet prohveteeris et me ei peaks oma aju enam kasutama? Ja kui sa arvad et ainukesed prohvetid elasid piibli ajal, siis ei ole sul kulla Lord... ei piiblist ega yldse kristlusest mingeid teadmisi. Ära lahmi lihtsalt oma mingisugust emotsionaalset kibedust välja, piibli alusel on sul õigus läbikatsuda prohveteeringuid kuid ära palun lihtsalt lahmi....

Lord Vassago, 01.03.04 13:54
Ei noh muidugi Mina lahmin ,elan oma emotsionaalset kibedust välja jne. Ma arvan ,et sa ise ka teadet,olen asjaga nagu rohkem kursis kui paistab.
Paistab,et sina tead prohvetitest ysna palju. Seleta mulle,nii et ka mina saaksin aru ja muudan arusaama.
Ma isiklikult arvan et köik prohvetid on nö valeprohvetid,kuna jumalat ei ole Imesid ei synni ,inimesed on nagu nad on, vägitegusid jumala nimes ei synni,vaime ei ole ja millionid inimesed usuvad fantaasiaid.
Arvatavasti pöhineb usk nii jumalatesse kui kaa "prohvetitesse ,surmahirmust.
May the strong reign and weak vanish.

ptr, 02.03.04 12:52
Võitlev ateism pole kuhugi kadunud ;)

Hmm, 02.03.04 12:54
Isiklikuks arvamiseks on sul loomulikult õigus... kui palju sa millegiga "kursis" oled, tõesti ei tea. Või oled sa kristlane (kui ma tohin sind niimoodi nimetada) kes on, kas inimeste eksimuste/käitumiste pärast kibestunud ka Jumala peale? Kui mitte siis tea, Jumal on reaalne, ta teeb tänapäeval imesi (olen neid ise kogenud) ja ta isiklikult armastab ja austab sind!

Tiiu, 05.03.04 08:41
Jumal armastab ka sind Lord Vassago, vaatamata sellele, kas sina Teda usud või mitte. Jumala armust avad sa hommikul silmad, mitte enese tarkusest ja väest. See on juba suur reaalne ime.

Lord Vassago, 08.03.04 17:13
Suur tänu nende sönade eest!!!!
Ma tunnen ennast juba palju paremini ja vöibolla paari aasta pärast usun kaa igasugust sitta.
Ma armastan iseennast,minu lähedasi ja see on köik!
Kas jumal mind armastab vöi mitte (sind kaa) näeme alles pärast surma.

Lord Vassago, 08.03.04 17:16
Aga see on minu arvamus ja kuna ma olen yhel kristlikul saidil,siis vabandan paari ropu söna yle,mis teksti sisse äraeksisid.Veel pean ytlema,et ma ei saa kristlastest aru aga ma respekteerin teid teie usu pärast.
Peab julge olema,et jumalasse uskuda. Peace

Endel, 17.04.04 12:00
Kenneth E. Hagin ei olnud ELU TEEL (Jh 14,6.), kuigi käib legend tema tervenemisest nooruses.
Ka paljud sensitiivid tervendavad ...
Kristus on - 1Ko 1,24 ...me kuulutame Kristust, Jumala väge ja Jumala tarkust.
Kenneth aga pakkus maist tarkust kõrgel filosoofilisel tasemel - lugege tema artikleid ja raamatuid, selge et ta oli enam kui tavainimesed-spetsialistid ...

Andrus, 20.04.04 12:44
Viljadest tunneme ära kas kellegi õpetus või teenistus on õige või mitte!

Olen lugenud palju tema raamatuid, ning paar tükki neist, kasutas Jumal et mind väga rasketest olukordadest välja tuua, kuna kirikus ei õpetatud mulle midagi sellest et ma võin ja saan vastu seista kuradile.

Tänu Jumalale sellise mehe nagu K.Hagini eest, kes jagas kompromissitut Jumala Sõna. Ta on jutlustanud põhiliselt usust aga ka paljudest muudest asjadest ja see on olnud õnnistuseks miljonitele. Jeesus on Isand!!!

Tanel, 12.05.04 18:05
Jeesus on Isand!!!

Lord Kurk, 24.05.04 01:55
Egash sa, Lord Vassago hiljuti Lord Faju-Fajut näind pole...tykk aiga pole teisest midagist kuulda...?

Daughter of God, 04.06.04 16:25
Yes,Jesus is Lord!!!!

Meeldivad kommentaarid kuid natuke skeptilised.
Kurb on lihtsalt see et mõned siin kirjutanust ei usu Jumalat,kes on nad loonud ja kes siiski armastab neid vaid usuvad iseennast.
Tegelikult on selline asi just igav.
teie võite ju iseendasse uskuda aga see teile ju lahendusi ei too,mis muudataks teie elu ning täidaks selle tühiku teie endi sees,sügaval teie sisemuses mida te praegu täidate igasuguse muu saastaga.
Mida te arvate olevat selle lahedusena,kuid mis seda tegelikult ei ole.
Jumal on reaalne ja eksisteeriv ja Ta võib teid aidata,tuues teile selle lahenduse mida te kõik olete siin tegelikult otsimas.

Liina, 17.06.04 12:01
Andrus kirjutab: "kuna kirikus ei õpetatud mulle midagi sellest et ma võin ja saan vastu seista kuradile."
Aga piibel õpetab seda ja sealt on igal kirjaoskajal võimalik seda õppida.

Andrus, 17.06.04 16:23
Liinale,
paraku on see nii, et meie usuteed mõjutab tahes-tahtmata meie kogudus ning ka pastor ja õpetajad, eriti kui on tegemist vastpöördunuga.

See on täiesti loomulik, kui sul näiteks 1a. laps siis sa ei oota et ta käituks nagu 10 aastane, seda nimetatakse kasvamiseks ning siin ongi suur roll ja vastutus meie õpetajatel!

Valter, 18.06.04 00:44
Andrusega nõus. Endel, kuulud vist kogudusse-"Kõige õigemad"või oled hoopis too omapärane E Peets

Graal, 24.06.04 11:30
Prohveteeritud on läbi aegade igat masti tegelaste poolt. Nii kristlaste kui ka isegi saatanakummardajate poolt. Mina sattusin ka oma usuelu algaastail pettuse ohvriks just Hagini raamatuid lugedes. Olin saavutanud tohutu usulise puhangu ja ka minu kogudus õhutas seda veendumust. Saabus aga saatuslik pööre minu ellu, mis sundis mind tõsiselt revideerima. hagini ja oma koguduse õpetuse vastavust Kristuse õpetusele. Olen sel teemal palju mõtisklenud ja ka uurinud ning leian, et saatana kõige suurem pettus on praegu ilmumine ristikogudusse valguse ingli kujul eksitamaks ära paljusid Jumalat otsivat inimesi. Laiali on läinud ka palju põrguingleid karismaatiliste vaimulike kehastuses, kes hullutavad ja lollitavad rahvast õigete sõnadega Kristuse teglikust õpetusest eemale juhatades. Neid jagub ka Eestisse (EKNK, Elu Sõna jne)
Rumalus on arvata, et saatan tuleb mõne väga kurja inimese kehastuses või väävlit sülgava sarviku kujul. Ta tuleb mesikeelset usujuttu puhudes naerusuil kõiki vaevatuid enda juurde kutsudes.
See on minu prohveteering ja olgu teil usulist tarkust ja julgust Kurja ära tunda...

Mina, 04.08.04 12:33
Milleks meile prohveteeringud järgmisteks aastateks? See on nagu kristlik horoskoop.
Tegelikult läheb (maine) horoskoop tohutult suure tõenäosusega täide, mitte sellepärast, et see oleks teatavas vastavuses tähtede seisuga, vaid lihtsalt seepärast, et see on sedasi kirjutatud --- on võimalik muuta teise inimese tulevasi tegusid, andes üldplaanilisi vihjeid ja mõtteid. Stiilis, sa oled homme väsinud. Oledki, sest seda on sulle öeldud. Sa lihtsalt märkad asju, mida ilma ära märkimiseta ei märkaks...

Lord Vassago, 06.08.04 21:49
Hmmmm...apocalypse Now...

Daughter Of God, 09.08.04 15:24
Sellist asja nagu kristlik horoskoop pole olemas sest seda lihtsalt ei eksistreeri.
Maised horoskoobid on kirjutatud sellepärast et seal on kasutatud ka inimlikku psühholoogiat,mis vastab tõele ja see ei saa ka täide minna 100% ulatuses.Inimene ei saa kunagi asju täpselt asju paika panna.Jumal aga küll.Tema Sõna olgu see siis prohveteeringu kujul või Piiblis läheb alati täide sest Tema Sõna on igavene ja ainus ning kõikumatu.

1-20 | 21-40 | 41-60 | Järgmised »



 Lisa kommentaar

Teie nimi: *
Teie e-mail:
Kommentaar:
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:


  Tutvu reeglitega




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar


Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.