Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » KOMMENTAARID



KOMMENTAARID ARTIKLILE:
Jeesuse leegiheitjad, Bevere on väga otsekohene ning rihib Jumala Sõnaga otse vaimu. Bevere’i südame igatsuseks on ette valmistada Jumala usklikest koosnevat armeed lõpuaegade lõikuseks ning Jeesuse tulekuks. Seda teeb ta kogu oma hingega. // Artikli juurde »


Artiklil on kokku 12 kommentaari

junga, 27.06.04 03:12
ja keskmine estalne ütleb harilikult selle peale, show what ??? ütleb kui kauuulatakse, kui tahetakse ka tagasisidet.

kulla harta.ee rõhuge ikka kodumaisele materialidele, see nagu rohkem südamelähedasem. hetkel on teil ameerika maitse kõigil artiklitel küljes, mis ei ole ka paha aga võiks ju ennast ka eestlasena tunda!

jungale, 27.06.04 13:31
Usumaailm, nagu ka pealkiri ütleb, on kutsutud eelkõige kajastama Jumala tööd terves laias maailmas. Nii et pearõhk ei ole selle kajastamisel, mis toimub Eestis, selleks on piisavalt teisi veebisaite. Võib ju olla, et ülekaalus on Ameerika päritolu materjalid, aga ju siis seal ka kõige rohkem põnevamat sünnib (viimased suuremad ärkamisedki on toimunud just Põhja-Ameerikas: Toronto, Pensacola jt.). Pealegi ei ole taevas mingit eestlaste oma leeri, keda ainult Eesti asjad huvitavad, vaid üks suur Jumala perekond. Ja ei ole midagi parata, et enamus kristlusega seoses olevatest materjalidest (Piibel, kristliku kirjanduse klassika jne.) ei ole teps mitte Made in Estonia.

godchaser, 29.06.04 17:54
täpselt!

Ja alati peavad meil olema ju eeskujud,kelle kogemustest ammutada ja õppida.

Ma ei taha sellega nüüd seda öelda et eestis poleks jumalasulaseid kellelt on midagi ammutada.
Aga asi on lihtsalt selles et eesti jumalasulased suuremas osas on lasknud sellel tulel endi seest kustuda ja nüüd tuleks kõigil,kes tahavad olla kaasas sellega mida Tema on tegemas siin sellel maal ja kogu maailmas ammutada neist artiklidest ja lasta Sõnal tungida on sisse.
Muidu on oht lihtsalt maha jääda ning siis on juba raske rongile hüpata kui see juba sõidab,praktiliselt võimatu.

vihma sajab, 02.07.04 20:50
Noh yldiselt siin koigiga nous aga ... see on ikka yle pingutatud et meil midagi ei toimu.. armas usumaailma toimetus... voibolla on ikka kysimus selles et te ei ole eestimaal ringi vaadanud, otsige siis leiate ka kodumaal mida meie Jumal on siin kristuse ihus tegemas ja arvan et see ei ole mitte teps vahem tahtis kui suurte ameerika jutlustajate tutvustamine, ehk on kysimus pelgalt teiepoolsete kontaktide puudumisel, kas siis teadmatusest ... lihtsalt yks siiras soovitus ... aga J.Bevere raamatud on toesti head!!!!

vihma sajab ikka veel, 02.07.04 20:54
to godchaser... julge vaide, sinu poolt, et enamus eesti jumalasulased on leiged, kuda sinu endaga lood on

Vaatleja, 02.07.04 23:36
No kui Kuimetsas ärkamine peaks puhkema, küll me siis kohal oleme ;-)

Annn, 24.07.04 10:24
Väga hea artikkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma täiega imetlen selliseid Jumala sulaseid!!!

Margus, 05.09.04 10:26
Raamatut ennast pole lugenud, aga mõnede tutvustuses toodud mõtetega olen ühel lainel ja möni asi paneb väga mõtlema ... enese üle

Antti, 01.02.05 15:54
Kes Kuimetsat mainis, ma elan siin. Siin on kogu aeg ärkamine! Inimesed ärkavad iga hommiku üles ja elavad oma elusid! Millest te räägite?

Tanel, 04.02.05 01:36
Kas kuimetsas ka inimesed ärkavad? Veider. Mina alati mõtlesin, et Kuimetsas on inimesed koguaeg üleval :)

Anne-Ly, 12.04.05 15:40
Kristluse kõrgeim kutse on mind tunda intiimselt...see tõde lõikas mu südamesse. Füüsiliselt oli valus. Karjusin Püha Vaimu poole...KUIDAS saan tunda Jumalat intiimselt?KUIDAS? Mida ma pean tegema?
Ma ei taha asjadest mööda panna, ma ei taha teha asju Jumalale, ise Teda tundmata, ma ei taha haigeid tervendada ning ise lõppeks põrgus lõpetada. Juudase elu on meile SUUREKS hoiatuseks. Just enne selle artikli lugemist, juhtis Püha Vaim mind mõtisklema Juudase üle. Näidates mulle asju, mida ma varem ei pannud tähele, ei hoolinud!
Püha Vaim näitas, et Kristuse ihu on täis Juudaid. Nad on jätnud küll oma elu, saanud täis Püha Vaimu, teenivad koguduses...kuid oma südames, kuhu näeb vaid Jumal, teenivad nad enda huve. Igatsevad nad vaid oma igatsusi, ajavad vaid oma asja. Oodates, mil õnnistused käes, võtavad kohe kõike lõdvemalt. Nagu Juudaski, kelle peas mõtted, kuidas ja millal saaks Jeesust salata. Ta ajas taga oma unistust. Raha. Et lõpuks ometi saaks selle põllu endale ära osta.Tean, millest kõnelen, kuna oli ise selline. Juba ühe jalaga astudes Juuda teed! Milline oli tema lõpp?
ÄRGE PANGE INIMESI PEDESTAALILE!
ÄRGE IMETLEGE JUTLUSTAJAID!
VAADAKE SELLEST KÕIGEST KAUGEMALE, VAADAKE JEESUSE PEALE.

Ardo, 29.11.08 18:08
Jah, John on Jumala poolt inspireeritud raamatutega hetkel maailmas tippklass, parim mis hetkel olemas. Iga lause või lõik on kui meistriteos, mis räägib südamesse.
Kuid on ka teisi "vastu pidanud" ja teed rajavaid jutlustajaid ja õpetajaid ning apostleid.

Inimesed lugege mis ehitab teid üles, mitte seda mis tundub huvitav ja kodutu mõtteviis hüljake. Et Kristus teis kuju saaks. Varsti läheb ka Eestimaal see surma periood ka kristlaste hulgas üle ja tuleb esile uus põlvkond, kes unustavad ära mis on taga ja lähevad edasi. Ühesõnaga, see mis toimuma hakkab see saab olema suur ja vägev, kuid enne on vaja suur äratust, seda just kristlaste hulgas.
Ja suur sõelumine ja raputamine saab olema selle ühiskonnas. See on väga hea!




 Lisa kommentaar

Teie nimi: *
Teie e-mail:
Kommentaar:
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:


  Tutvu reeglitega




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar


Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.