Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » KOMMENTAARID



KOMMENTAARID ARTIKLILE:
Miks rajada uusi kogudusi?, Randy Eplini kohta kehtib kindlasti ütlus - meest sõnast, härga sarvest. 1999. aastal kolis ta oma perega Ameerikast Eestisse elama ning pärast mitmeaastast ustavat teenimist siin maal rajas ta 2004. aasta veebruaris koguduse - Eesti Rahvusvahelise Kristliku Koguduse.
Võib kindla peale öelda, et ta tegutseb selle sõna alusel, mida ta teistelegi jagab. Lugedes edasi, leiad ehk sinagi vastuse küsimusele - miks neid kogudusi ikka siia maale nii palju vaja on? // Artikli juurde »


Artiklil on kokku 7 kommentaari

Kyla, 25.05.04 00:59
Go Randy, go!

Lukiluki, 25.05.04 14:32
Jah Randy on cool!!! Tema jutlused õhutavad alati ülesse! Be blessed!!!

Vaatleja, 25.05.04 15:49
Nõus! See mees on Kristuse Ihule Eestis suureks õnnistuseks...

Silvia Pruul, 27.05.04 16:23
Ma ei mõista üldse kuidas mõni kristlane võiks arvata ,et uusi kogudusi ei ole vaja .Kuid see arktikkel hävitas minu seest väiksemagi kahtluse uute koguduste loomise häda vajalikkusest.

fafa, 09.06.04 12:43
mis sonimine siin toimub ?

fifi, 09.06.04 17:44
fafa, mis probleem sul on?

Elmar Rospik., 06.01.05 19:31
Tegelikult ei anna Jumal meile mitte kunagi rohkem ega ka vähem kui me oleme väärt,tähendab meie vaimse arengu tasemele vastavalt ja kogudus(t)e jõud ei peitu mitte nende paljususes,vaid vastupidi,nende ühtsuses,ma mõtlen ühise mõtteviisi poolest Jumala tahtest kõikide oma laste jaoks ja et see Jumala tahtmine on teha kogu inimkond üheks=see on võitja ehk ülestõusnud Kristuse Kirikuks et kõik ühtemoodi-õigesti aru saaksid elu põhimõtetest-kes me oleme,kust oleme tulnud ja kuhu peame välja jõudma Jumala tahte kohaselt ja et me selleks peame tarkuse ja tõe Jumala reegleid järgides tema õpetuse tõstma tõelise Jumalana valitsejaks omaeneste mõistusetroonile,kujundamaks-juhtimaks nii meie mõtteid,sõnu kui tegusid tõe ja tarkuse radadel ja neid õigeid arusaamasid edastades ka kõikidele soovijatele igal pool et ka nemad tunnetaksid ära tõe kõige elu ja olukordade suhtes ja saaksid seeläbi vabaks kõikidest senistest eksiarusaamadest-valeõpetustest,millede hulka kuuluvad ka need oma aja äraelanud kirikute valeõpetused,mis kummardavad ja õpetavad ka teisi kummardama tõelise tarkuse(mille läbi üksnes tõusevad õiged arusaamad iga inimese mõistusesse valitsema)aseaineid mis olid määratud inimkonnale vaid nende kasvuks täiuse poole,nende vaimse lapseealisuse tõttu. Ma mõtlen et kogudusi peaks igal pool-kõikides maades olema ja see saabki nõnda olema aga nad kõik peavad tulema Jumala Pojast(=Jumala tarkuse-õigete arusaamadega võitud ehk õpetatud mehest ja tema Jumala õpetusest)ühisele arusaamisele.Nõndamoodi teostub ka üksnes Jumala tahe-see on arm,rahu ja rõõm=õnnelik elu kõikidele.




 Lisa kommentaar

Teie nimi: *
Teie e-mail:
Kommentaar:
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:


  Tutvu reeglitega




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar


Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.