Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Mai 2004



Miks rajada uusi kogudusi?
Randy Eplin

Randy Eplini kohta kehtib kindlasti ütlus - meest sõnast, härga sarvest. 1999. aastal kolis ta oma perega Ameerikast Eestisse elama ning pärast mitmeaastast ustavat teenimist siin maal rajas ta 2004. aasta veebruaris koguduse - Eesti Rahvusvahelise Kristliku Koguduse.
Võib kindla peale öelda, et ta tegutseb selle sõna alusel, mida ta teistelegi jagab. Lugedes edasi, leiad ehk sinagi vastuse küsimusele - miks neid kogudusi ikka siia maale nii palju vaja on? // loe edasi »

Muusikapiraatlus kristlaste seas

Muusikapiraatlus ei ole kristlaste jaoks võõras teema ning seda ka Eestimaa kristlaskonna seas. Piraatluse trend on laialt levinud – seda tehakse internetist muusikat alla laadides ja CD-sid põletades peaaegu samal määral kui mittekristlased, kes varastavad siis vastavalt sekulaarset (mittekristlikku) muusikat.
Sellist suundumust Ameerika Ühendriikide elanike seas näitab gospelmuusika ühingu (Gospel Music Association) tehtud uuring. Uuringu kohta ilmus välisajakirjanduses artikkel "Teismelised kristlased varastavad Jeesuse muusikat" ning "Usumaailm" edastab järgneva artikliga seal kõlanud tähtsamad arvamused. // loe edasi »

Intervjuu Michael O'Loughliniga

Michael O'Loughlin jõudis 2004. aasta aprillikuus taas ringiga tagasi Eestisse. Oma kallile Eestimaale - nagu ta hellitlevalt seda kutsub.
Jahtunud pole tema armastus selle rahva ja maa vastu, kus ta teenis pastorina 5 aastat. Ununenud pole tema eesti keele oskuse alged, tugevamaks on muutunud võidmine ja vägi, milles ta teenib.
"Usumaailm" küsitles teda juba teist korda - esimene intervjuu Michael O'Loughliniga ilmus 1995. aasta avanumbris. Jätkame toredat traditsiooni ja loe intervjuu teist osa siit edasi! // loe edasi »



Muusikauudised Mai 2004


31.05.04 Tait ja tobyMac annavad välja uue raamatu

31.05.04 Stryper annab välja esimese live albumi

17.05.04 KMÜ Sonico avas kristlike ürituste ja kontsertide portaali

11.05.04 Aasta tuviauhinna võitjad

11.05.04 Jeremy Campi esimene DVD In24









Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.